FIGHTSPORTS

Joshua vs Fury: Οριστική συμφωνία για δύο ματς

Ο Tyson Fury κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Λας Βέγκας
Ο Tyson Fury κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Λας Βέγκας @ 2020 ISAAC BREKKEN/ASSOCIATED PRESS

Η κίνηση τακτικής του Fury να δηλώσει πως οι συζητήσεις με τον Joshua δεν προχωρούν, λειτούργησε θετικά, με τις ομάδες των δύο πυγμάχων να καταλήγουν σε συμφωνία και να υπογράφουν συμβόλαιο δύο παιχνιδιών.

Η κίνηση τακτικής του Tyson Fury να δηλώσει πως οι συζητήσεις με τον Anthony Joshua δεν προχωρούν, φαίνεται να λειτούργησε θετικά, με τις ομάδες των δύο πυγμάχων να καταλήγουν σε συμφωνία και να υπογράφουν συμβόλαιο δύο παιχνιδιών!

Ο Eddie Hearn επιβεβαίωσε το γεγονός για το συμβόλαιο δύο παιχνιδιών. Ο Hearn εκπροσωπεί τον Joshua: "Noμίζω ότι ολοκληρώσαμε το πιο δύσκολο κομμάτι των διαπραγματεύσεων. Είναι τόσο μεγάλο αυτό το ματς που δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κόπο, για να έχει έσοδα. Ήδη έχουμε προτάσεις από την Μέση Ανατολή, την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική για να γίνει ο αγώνας.

Μέχρι τον επόμενο μήνα θα έχουμε βρει την τοποθεσία", αναφέρει ο ατζέντης το A.J.

Οι αμοιβές των αθλητών θα είναι μοιρασμένες στο πρώτο ματς ενώ στην ρεβάνς θα είναι 60-40 υπέρ του νικητή του πρώτου παιχνιδιού. Η προοπτική να γίνει το ματς στην Αγγλία είναι μικρή καθώς ο Hearn επιθυμούσε να βάλει μέσα στο γήπεδο 100.000 θεατές, κάτι που αυτή την στιγμή μοιάζει ουτοπικό.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες ο Fury δήλωσε πως σταμάτησε τις προπονήσεις και ξεκίνησε να πίνει αλκοόλ. Ο Hearn θεωρεί πως αυτά είναι παιχνίδια τακτικής από πλευράς του Fury.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

@ 2020 Isaac Brekken/Associated Press

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ