FIGHTSPORTS

Η Ουκρανία δίνει... ελευθέρας σε Usyk και Lomachenko να παίξουν με Joshua και Kambosos

Vasyl Lomachenko, of Ukraine, celebrates after defeating Guillermo Rigondeaux, of Cuba, during a WBO junior lightweight title boxing match Saturday, Dec. 9, 2017, in New York. (AP Photo/Adam Hunger)
Vasyl Lomachenko, of Ukraine, celebrates after defeating Guillermo Rigondeaux, of Cuba, during a WBO junior lightweight title boxing match Saturday, Dec. 9, 2017, in New York. (AP Photo/Adam Hunger) 2022 AP PHOTO/ADAM HUNGER, FILE

Την άδεια να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας και να αγωνιστούν κόντρα στους Anthony Joshua και George Kambosos έχουν λάβει οι Oleksandr Usyk και Vasiliy Lomachenko από τη χώρα.

Οι Oleksandr Usyk και Vasiliy Lomachenko έχουν το ελεύθερο να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας για να αγωνιστούν με τους Anthony Joshua και George Kambosos αντίστοιχα.

Ο Usyk επέστρεψε στην χώρα του στις 24 Φεβρουαρίου για να καταταχθεί στον στρατό τον Ουκρανών.Λίγες μέρες μετά ακολούθησε και ο Lomachenko. Aν και η πυγμαχία για εκείνους έχει μπει σε δεύτερη μοίρα λόγω πολέμου, υπάρχει η πιθανότητα τελικά να αγωνιστούν.

Να θυμίσουμε πως ο Usyk παίζει ρεβάνς με τον Joshua καθώς έχει ήδη μία νίκη υπέρ του,ενώ ο Lomachenko δέχτηκε να πάει στην Αυστραλία για να...αμφισβητήσει τον πρωταθλητη George Kambosos. Στην Ουκρανια έχει γίνει γενική επιστράτευση και κανένας άντρας από 18 έως 60 ετών δεν μπορεί να εγκατελείψει την χώρα.

Ο Βob Arum υποστηρίζει πως δόθηκε χάρη στους δύο πυγμάχους να εγκαταλείψουν την χώρα, ωστόσο εκείνοι δεν έχουν πάρει την τελική απόφαση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ