FIGHTSPORTS

George Kambosos: Η ομάδα του Lomachenko θεωρεί σίγουρη την αναμέτρηση με τον Ελληνοαυστραλό

George Kambosos: Η ομάδα του Lomachenko θεωρεί σίγουρη την αναμέτρηση με τον Ελληνοαυστραλό
GEORGEKAMBOSOSJR/INSTAGRAM

Σίγουρη θεωρεί τη μάχη ανάμεσα σε Vasyl Lomachenko και George Kambosos ο μάνατζερ του πρώτου, Egis Klimas, ο οποίος υποστήριξε ότι θεωρεί δεδομένο πως οι δύο αθλητές της πυγμαχίας θα συγκρουστούν για τις παγκόσμιες ζώνες της lightweight κατηγορίας.

Ο μάνατζερ του Vasyl Lomachenko, Egis Klimas, θεωρεί σίγουρη τη μάχη με τον George Kambosos για τις παγκόσμιες ζώνες της lightweight κατηγορίας. Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τους δύο πυγμάχους να συγκρούονται στην Αυστραλία.

Ο Klimas λέει σχετικά: "Έχω πολύ καλό προαίσθημα ότι θα γίνει το Lomachenko vs Kambosos. Αυτή την στιγμή διαπραγματευόμαστε για δύο αγώνες. Αν κερδίσει ο Lomachenko, να κάνουμε την ρεβάνς. Μιλήσαμε για τις ημερομηνίες. Ίσως τέλος Μαΐου ή τον Ιούνιο", αναφέρει ο ατζέντης του Ουκρανού.

Το ESPN πρόσφατα αποκάλυψε πως ο αγώνας θα γίνει στις 5 Ιουνίου. Ο Lomachenko προτίθεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία νωρίτερα για να βρεθεί σε προπονητικό camp, στη χώρα των καγκουρό.

Έτσι, εξασφαλίζει το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας ακόμα κι αν υπάρξει ξαφνικό lockdown. Να θυμίσουμε πως ο Kambosos προέρχεται από νίκη επί του Teofimo Lopez, ενώ ο Lomachenko θα διεκδικήσει τις τρεις παγκόσμιες ζώνες που έχει κατακτήσει ο Έλληνας ομογενής.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ