FIGHTSPORTS

Chimaev για Khabib: "Θα τον κάνω κομμάτια αν χρειαστεί"

Chimaev για Khabib: "Θα τον κάνω κομμάτια αν χρειαστεί"

Μία νέα κόντρα γεννιέται στο UFC που φέρνει αντιμέτωπους τους Khabib Nurmagomeedov και Khamzat Chimaev. O Chimaev έγινε γρήγορα γνωστός στο μαχητικό κοινό με τρεις εντυπωσιακές νίκες που τον έχρισαν νέο... Khabib.

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Khabib Nurmagomeedov και τον Khamzat Chimaev. O Chimaev έγινε γρήγορα γνωστός στο μαχητικό κοινό με τρεις εντυπωσιακές νίκες που τον έχρισαν νέο...Khabib.

Ωστόσο ο ίδιος αποποιείται τον τίτλο αυτό αφού θεωρεί πως είναι ξεχωριστός. Θέση σε αυτή την κόντρα πήρε ο αρχηγός των Τσετσένων Ramzan Kadyrov.

"Ο Khabib είναι ένας καλός αθλητής. Είναι ένα πρότζεκτ που ανέδειξε το UFC. Αν κάποιος σταματήσει να αγωνίζεται, πρέπει να τον βγάλουν από τα rankings. Αυτό δεν το έκανε το UFC. Ξέρουμε όλοι ότι είναι δημιούργημα του promotion.

Γιατί δεν έχω δει ποτέ τον Khabib με μία σημαία Ρωσική ή του Νταγκεστάν; Ξέρει τι κάνει. Έγινε πρωταθλητής, αποφεύγοντας τα...λάθη. Είναι πλάσμα του UFC. Νομίζω θα το παραδεχτεί και ο ίδιος", αναφέρει ο Kadyrov.

Mάλιστα καλεί τον Khabib να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις δικές του διοργανώσεις.

"Ξέρω πως στο UFC θα τους κάνει όλους κομμάτια. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό στο Akhmat; Προτίθεμαι να δώσω όσα λεφτά θέλει και να έρθει εδώ να το κάνει. Θα του δώσω περισσότερα από το UFC. Να δούμε ποιος θα επικρατήσει. Οι δικοί μου αθλητές ή ο Khabib;",αναρωτιέται.

Ο Chimaev που έχει καλές σχέσεις με τον Kadyrov συμπλήρωσε τις δηλώσεις του Τσετσένου, τονίζοντας πως αν χρειαστεί θα τον κάνει εκείνος...κομμάτια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)


TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ