ΚΑΡΑΤΕ

Χατζηλιάδου: "Ο πρωταθλητισμός είναι απάνθρωπος, σε κάθε αποστολή έκλαιγα στο δωμάτιο"

Η Ελένη Χατζηλιάδου
Η Ελένη Χατζηλιάδου EUROKINISSI

Η Ελένη Χατζηλιάδου μίλησε για τον πρωταθλητισμό και το απάνθρωπο κομμάτι του, τονίζοντας ότι μπορεί να συναντήσεις σκοτεινά πράγματα και ανθρώπους που προσπαθούν να μπουν στην ψυχή σου και να σε σκοτεινιάσουν.

Προ ολίγων ημερών η Ελένη Χατζηλιάδου έφερε μαζί με τον Γιώργο Τζάνο τα πρώτα δύο μετάλλια για το ελληνικό καράτε, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόρετς της Κροατίας.

Μάλιστα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μίλησε για το απάνθρωπο κομμάτι του πρωταθλητισμού και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Αναλυτικά το post της στο Instagram:

"Ήρθε η μέρα τελικά που θα σας διηγηθώ την πραγματική μου ιστορία. Βλέπεις αυτήν την εικόνα ; Πες μου πραγματικά τι βλέπεις ; Μήπως σκέφτεσαι πόσο σκληρά δούλεψε η αθλήτρια, πόσες ώρες ιδρώτα έριξε για να φτάσει εκεί πάνω και πόσο μάλλον να παραμένει εκεί πάνω ; Μπα.... Η ζωή και η επιβίωση γενικότερα ήταν πολύ πιο δύσκολη από την προπόνηση που έκανα. .

Θυμάμαι που ήμουν παιδί και είχα ένα όνειρο , να γίνω η καλύτερη ΚΑΡΑΤΕΚΑ στον κόσμο. . Θυμάμαι να έχω χαμόγελο και ενθουσιασμό και όλα ήταν τόσο υπέροχα ! . και εκεί κάπου εκεί άρχισαν να ζορίζουν τα πράγματα και σιγά σιγά να προσπαθούν να μου πάρουν το χαμόγελο μου .

Ο πρωταθλητισμός φίλοι μου είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ! . Εκεί συναντάς πολύ σκοτεινά πράγματα και ανθρώπους που προσπαθούν να μπουν στην ψυχή σου και να σε σκοτεινιάσουν. . Ήμουν ένα παιδί που το μόνο που έμαθε από τους γονείς του ήταν η αγάπη και το καλό !!! Δεν ήμουν έτοιμη για όλα τα κακά που προσπαθούσαν να εισβάλουν στην ψυχή μου. . Θυμάμαι που έβλεπα να τιμωρούν τον πατέρα μου κάνοντας το σωστό ! .

Θυμάμαι όλους τους φίλους μας να μας γυρνάνε την πλάτη. ! . Θυμάμαι που οι γονείς μου δεν είχαν χρήματα να επιβιώσουν και κάνανε τα πάντα για να βρουν τρόπο να στηρίξουν το όνειρο μου. . Θυμάμαι μικρό κοριτσάκι να ταξίδευα μόνη μου στο εξωτερικό και να απομακρύνουν τον πατέρα μου και να αγωνίζομαι μόνη μου. . Θυμάμαι που σε κάθε αποστολή στο εξωτερικό έκλαιγα μόνη στο δωμάτιο. .

Θυμάμαι την τότε αποστολή να απολαμβάνει το φαγητό σε ακριβά εστιατόρια και εγώ όταν έβλεπα τις τιμές των καταλόγων να φεύγω και να ψάχνω να βρω ένα μαγαζί με σνακ των 2 ευρώ. Θυμάμαι να μην έχουν οι γονείς μου άλλα χρήματα , τους έβλεπα να παλεύουν με την επιβίωση και έβλεπα το όνειρο μου να σταματάει. . Η Συνέχεια στην επόμενη δημοσίευση".

Ενώ μάλιστα έδωσε συνέχεια με δεύτερη δημοσίευσή της στο Instagram, λέγοντας: "Συνέχεια προηγούμενης δημοσίευσης.

Θυμάμαι που μια μέρα θύμωσα τόσο πολύ και πήγα δούλεψα μερόνυχτα όλο το καλοκαίρι για να πάρω ένα εισιτήριο να φύγω στο εξωτερικό. . Θυμάμαι να δουλεύω καθημερινά 12 ώρες για να μαζέψω χρήματα να στείλω στην οικογένεια μου. . Θυμάμαι να με πετάνε έξω από το σπίτι και να πρέπει να βρω ξαφνικά άλλο σπίτι να μείνω. . Θυμάμαι που έλεγα ψέματα στους γονείς μου ότι είμαι καλά για να μην έρθουν εκεί και με γυρίσουν πίσω. . Θυμάμαι να παθαίνω υπερκόπωση από την πολύωρη δουλειά και προπόνηση και να λιποθυμώ στους αγώνες. . Θυμάμαι να μου ζητάνε οι Γερμανοί να αγωνιστώ γιαυτους.

Και μετά θυμάμαι να με βοηθάει ο θεούλης και οι άγγελοι μου , να γυρνάω πίσω στην χώρα μου να έχω μια στήριξη να πηγαίνω σε αγώνες και να κατακτώ το όνειρο μου παρά όλες αυτές τις δυσκολίες και να Νοιώθω δικαιωμένη. . Φώτα , δόξα , τηλεόραση, συνεντεύξεις και όμως ακόμα συνεχιζότανε. Θυμάμαι που τα τελευταία τρία χρόνια όντας φαβορί για την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς να συνεχίζουν να μας πολεμάνε!

Θυμάμαι να παλεύουμε για την επιβίωση μας, να προσπαθούμε να πάρουμε ότι δικαιούμαστε Μια δουλειά , τα πριμ των διακριθέντων αθλητών δυο χρόνια αγωνιζόμουν στους αγώνες και έπρεπε ταυτόχρονα να αγωνιστώ και γιαυτά που δικαιούμαι που κάποιοι δεν θέλανε να μου δώσουν. . Θυμάμαι ανθρώπους που με θαύμαζαν να με συκοφαντούν δημοσίως και άλλους να με κατηγορούν σε δικόγραφα για απάτη επειδή αγωνιζόμουν να πάρω ότι δικαιούμαι και ότι μου στερούσανε. . Θυμάμαι που μετά από κάθε μετάλλιο δεν δεχόμασταν τηλέφωνα για συγχαρητήρια αλλά για Φόβο , απειλές , απαξίωση ! . Βίωσα την μοναξιά , εγκλωβίστηκα , λύγισα και όμως δεν τα παράτησα ποτέ και ποτέ δεν αλλοιώσαμε το ήθος και την αξιοπρέπεια μας !!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο. Κάποιοι κάνανε τα πάντα για να μην προκριθώ μέσω της κατάταξης που φαινόταν κανονικά τόσο εύκολο για μένα ως αθλήτρια. . Μπορεί να τα καταφέρανε σε αυτό . . Αλλά τους ευχαριστώ ! Ευχαριστώ γιατί έμαθα από τι μέταλλο είμαι φτιαγμένη. Τους ευχαριστώ γιατί τώρα μου φαίνονται όλα εύκολα. Τους ευχαριστώ γιατί τα μετάλλια μου πήραν τεράστια αξία! . Δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος! Ξέρω εγώ και αυτό μου φτάνει".

TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ