ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Απίθανος Κατζουράκης, νίκησε και τον Ιγκμπόκουε και έκανε το 11-0 στην επαγγελματική πυγμαχία

Απίθανος Κατζουράκης, νίκησε και τον Ιγκμπόκουε και έκανε το 11-0 στην επαγγελματική πυγμαχία

Ο Ανδρέας Κατζουράκης συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στην επαγγελματική πυγμαχία, καθώς νίκησε με τεχνικό νοκ άουτ και τον Ράφαελ Ιγκμπόκουε στην Overtime Arena της Ατλάντα και παρέμεινε αήττητος, φτάνοντας στις 11 νίκες.

Την εξαιρετική πορεία του στην επαγγελματική πυγμαχία συνέχισε ο Ανδρέας Κατζουράκης, ο οποίος έζησε μοναδικές στιγμές στην Overtime Arena της Ατλάντα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Ράφαελ Ιγκμπόκουε με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διεύρυνε το εντυπωσιακό αήττητο ρεκόρ του.

Η αναμέτρηση των δύο πυγμάχων ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, με τον Ιγκμπόκουε να κάνει δυναμικό ξεκίνημα, αλλά τον Κατζουράκη να βρίσκει τις λύσεις και παρά το νοκ ντάουν που δέχθηκε στα 30 δευτερόλεπτα να αντιμετωπίζει με εξαιρετικό τρόπο τον αντίπαλό του.

Η μάχη ήταν τεράστια, με τον Κατζουράκη να διαβάζει σωστά τον αντίπαλό του, να βγάζει την ποιότητά του και τον αγώνα να οδηγείται σε 8ο γύρο.

Εκεί, ο Κατζουράκης ήταν αποφασισμένος όχι μόνο να πάρει τη νίκη, αλλά να ρίξει τον Ιγκμπόκουε στα σχοινιά. Κι αυτό έκανε. Σε τέτοιο βαθμό που ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα ένα λεπτό πριν από τη λήξη του, προσφέροντας στον Έλληνα πρωταθλητή και το knockout bonus.

Αυτή ήταν η 11η νίκη του Κατζουράκη σε 11 αγώνες σε επαγγελματικό επίπεδο στην κατηγορία των μεσαίων βαρών, με τον μεγάλο στόχο του 25χρονου πυγμάχου να είναι ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ