ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο SPORT24: "Περιουσία για τα παιδιά μου η αγάπη του κόσμου"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μετά από τη νίκη του TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μιλάει στο SPORT24 για τη νίκη που πέτυχε στο Scorpion Boxing Prive και ενθουσίασε το κοινό.

Το Κλειστό του Πανελληνίου κατάμεστο. Η ώρα για το co main event του Scorpion Boxing Prive έφτασε. Το entrance τραγούδι παίζει στη διαπασών και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κάνει την είσοδό του στο διάδρομο που οδηγεί στο ρινγκ της μάχης.

Ο κόσμος που ακολουθεί μανιωδώς τον Bad Boy εκστασιάζεται και αποθεώνει το καλύτερο παιδί των μαχητικών αθλημάτων της χώρας πριν από τη μάχη.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Η είσοδος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη TOURETTE PHOTOGRAPHY

Στο τετράγωνο της επιβίωσης τον περιμένει ο σκληροτράχηλος Βούλγαρος μποξέρ, Mladen Iliev. Καμπανάκι και ο αγώνας αρχίζει εν μέσω ζητοκραυγασμών...

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Core A Core ο Νικολαΐδης με τον αντίπαλό του TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μιλάει στο SPORT24 για την εμπειρία του: "Ηταν ένα καλό ματς, δώσαμε καλό παιχνίδι με τον αντίπαλό μου. Ήταν πολύ δυνατός. Παίξαμε ξύλο και το απολαύσαμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τα σημεία ήταν δικά μου με τον αντίπαλό μου να κουράζεται και να μην μπορεί να συνεχίσει τη μάχη". Η νίκη στον Νικολαΐδη με τεχνικό νοκ-άουτ λόγω εγκαταλείψης.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Το χέρι του Νικολαΐδη ψηλά TOURETTE PHOTOGRAPHY

Και την επόμενη μέρα το πρόγραμμα για τον Αλέξανδρο έχει προπόνηση: "Είναι τρόπος ζωής. Με τον Θανάση (Θανάσης Κύλας ο προπονητής του) 'σκοτωνόμαστε' στα τηλέφωνα γιατι μου λέει να μην έρθω για προπόνηση, αλλά εγώ θέλω. Μάλλον θα πάω για τρέξιμο" λέει ο πάντα χαμογελαστός fighter.

Και όπως πάντα, όλα τα χρόνια που αγωνίζεται ο Νικολαΐδης, έτσι και αυτή τη φορά ο κόσμος ήταν εκεί για να τον στηρίξει: "Ανατριαχιάζω, είμαι ευγνωμόνων στον κόσμο που είναι δίπλα μου τόσο καιρό. Έχω περάσει τόσα και με τα ατυχήματα και οι άνθρωποί μου είναι πάντα εκεί. Η αγάπη αυτή είναι περιουσία για τα παιδιά μου".

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Ο Νικολαΐδης είχε τα σημεία TOURETTE PHOTOGRAPHY

Όπως έγινε γνωστό μετά από το τέλος του Scorpion Boxing Prive, ο διοργανωτής Γιώργος Σαριδάκης ετοιμάζει την επόμενη εκδοχή του promotion τον Μάιο. Θα είναι εκεί ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης; "Είμαι εδώ και περιμένω" κι αν έχει προτίμηση σε κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο απαντάει: "Είμαι ανοιχτός, ό,τι θέλει".

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Αριστερό κροσέ από τον Bad Boy TOURETTE PHOTOGRAPHY

Παρά τις ατυχίες που έχει ζήσει ο Bad Boy στην ποιρεία του με τους τραυματισμούς και το φοβερό ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια στην ερώτηση για το αν σκέφτεται το δικό του last dance είπε αστειευόμενος: "Τώρα ξεκίνησα..."

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ