ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Ζερδεβάς: "Μέρα απογοήτευσης, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα επιστρέψουμε"

Ζερδεβάς: "Μέρα απογοήτευσης, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα επιστρέψουμε"
PRINTSCREEN

Ο Μάνος Ζερδεβάς δήλωσε μετά την ήττα της Εθνικής πόλο Ανδρών από την Ουγγαρία ότι υπάρχει απογοήτευση, ωστόσο πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει, ενώ ο Ντίνος Γενηδουνιάς πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα έρθει το χρυσό μετάλλιο.

Η Ελλάδα έφτασε μία ανάσα από την κορυφή του κόσμου. Η Εθνική πόλο Ανδρών ηττήθηκε με 14-13 στην διαδικασία των πέναλτι από την Ουγγαρία στον τελικό του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου. Η απογοήτευση όλων ήταν έκδηλη. Ταυτόχρονα όμως υπήρχε και μία αισιοδοξία στα λόγια τους.

Φάνηκε αυτό στις δηλώσεις του Μάνου Ζερδεβά και του Ντίνου Γενηδουνιά, που βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν για την επόμενη μέρα.

Ο Μάνος Ζερδεβάς δήλωσε συγκεκριμένα: "Δεν ξέρω αν αξίζαμε το χρυσό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κέρδισε ο καλύτερος. Φτάσαμε στα πέναλτι, όπου μετράει και η τύχη. Είναι μέρα απογοήτευσης, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα επιστρέψουμε.

Η Ουγγαρία είναι μία πολλή δυνατή ομάδα. Κανείς δεν αρνείται την αξία της. Ήρθαμε με το μυαλό στο χρυσό,. Δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε. Ελπίζω να πάμε σε τελικούς και να κάναμε έστω κι έτσι περήφανους τους Έλληνες".

Ακολούθως ο Ντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε από την πλευρά του: "Δεν έχω λόγια. Για πολύ καιρό δεν θα έχω. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, πολύ αισιόδοξος. Ονειρεύομαστε όλοι ένα χρυσό. Μπορεί να μην είναι φέτος ή του χρόνου, θέλω να πιστεύω όμως ότι κάποια μέρα να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ