ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Βαζούτας 13-5: Εντυπωσιακή πρεμιέρα και άνετη επικράτηση

Φάση από αγώνα της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό
Φάση από αγώνα της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό IN TIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Βαζούτας με 13-5 στην προκριματική φάση της Euroleague γυναικών στο πλαίσιο του Γ' ομίλου που φιλοξενείται στο Βερολίνο.

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του ΝΟ Βουλιαγμένης στην προκριματική φάση της Euroleague Γυναικών της υδατοσφαίρισης, καθώς επικράτησε της ουγγρικής Ζούγκλο Βαζούτας με 13-5 στο πλαίσιο του Γ’ ομίλου, οι αγώνες του οποίου φιλοξενούνται στο Βερολίνο.

Με όπλο της την εξαιρετική άμυνα που περιόρισε τις Λαϊμέτερ, Τάκατς και Γκιονγκιόσι η ομάδα της Αντιόπης Μελιδώνη επέβαλλε πλήρως το παιχνίδι της απ’ το δεύτερο οκτάλεπτο, όταν κι απέκτησε διαφορά 5 γκολ «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στην τρίτη περίοδο η Βουλιαγμένη "απάντησε" άμεσα στο γκολ της Αλάκζα με τις Διαμαντοπούλου, Σάντα και Χυδηριώτη και «σφράγισε» την εύκολη επικράτησή της, με άλλα δύο γκολ στο τέταρτο οκτάλεπτο, που διαμόρφωσε το τελικό 13-5.

Ο ΝΟΒ μετέχει στον ίδιο όμιλο με την ουγγρική Βαζούτας, την ισπανική Ματαρό, την ιταλική Πάντοβα, την γαλλική Νις, και τη γερμανική Σπαντάου η οποία φιλοξενεί τους αγώνες στο Βερολίνο. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι τρεις πρώτες από τις έξι ομάδες του ομίλου.

Οκτάλεπτα: 3-3, 5-0, 3-1, 2-1

ΝΟΒ (Αντιόπης Μελιδώνη): Κοσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία 2, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 3, Τανκέεβα, Πάτρα 1, Ανδρεάδη, Διαμαντοπούλου 2, Σάντα 1, Αγγελίδη, Πάτρα.

ΒΑΖΟΥΤΑΣ (Ματίας Πέτροβικς): Πεστζ, Φεκέτε, Μεζάρος-Φάρκας 1, Ντ. Αλάκζα 1, Κρένους, Φάρκας, Χνάτιζιν, Λαϊμέτερ 1, Πόλακ, Κέλε, Ν. Αλάκζα, Γκέμες 2, Κάκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ