ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη: Τέλος η Μελιδώνη μετά από 31 χρόνια

Η Άντι Μελιδώνη
Η Άντι Μελιδώνη EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του ΝΟ Βουλιαγμένης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με την Άντι Μελιδώνη ως πρώτης προπονήτριας της ομάδας γυναικών η οποία φεύγει από τον όμιλο για πρώτη φορά από το 1991.

Το 1991 άρχισε η σχέση της Βουλιαγμένης με την Άντι Μελιδώνη. Έκτοτε υπηρέτησε το σύλλογο σχεδόν απ' όλα τα πιθανά πόστα. Αρχικά ως παίκτρια και μετέπειτα αρχηγός της μέχρι το ρόλο της προπονήτριας των ακαδημιών και τα τελευταία δύο χρόνια της ομάδας γυναικών.

Την Τρίτη (31/05) η διοίκηση του ΝΟ Βουλιαγμένης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με την Άντι Μελιδώνη ως πρώτης προπονήτριας της ομάδας γυναικών τονίζοντας ότι θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς του συλλόγου και την επιθυμία να παραμείνει κοντά στον ΝΟΒ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, Άντι Μελιδώνη.

Η Άντι Μελιδώνη καθοδήγησε τη γυναικεία ομάδα του Ομίλου τα προηγούμενα δύο έτη, συνεχίζει να αποτελεί κεφάλαιο για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και παραμένει κομμάτι της οικογένειάς μας.

Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εώς τώρα προσφορά της, την αφοσίωσή της όλα αυτά τα χρόνια και επιθυμία ολων μας είναι να μείνει κοντά στον Ν.Ο.Βουλιαγμένης"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ