CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Σπαντάου 10-6: Ο ΝΟΒ πήρε την πρώτη του νίκη και πέταξε εκτός οκτάδας τους Γερμανούς

Βουλιαγμένη - Σπαντάου 10-6: Ο ΝΟΒ πήρε την πρώτη του νίκη και πέταξε εκτός οκτάδας τους Γερμανούς
INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη αποχαιρέτησε με νίκη το Champions League αφού επικράτησε 10-6 της Σπαντάου και την πέταξε εκτός οκτάδας.

Την πρώτη της νίκη στον όμιλο του Champions League πανηγύρισε η Βουλιαγμένη η οποία επικράτησε 10-6 της Σπαντάου. Η ομάδα του Βουγιασίνοβιτς πέταξε έτσι εκτός οκτάδας του Γερμανούς και ετοιμάζεται για το Euro Cup.

Ο ΝΟΒ εξαργύρωσε το εξαιρετικό πρώτο οκτάλεπτό του όπου με εξαιρετική άμυνα έτρεξε επί μέρους 5-0. Στη συνέχεια οι Γερμανοί προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά, αλλά η Βουλιαγμένη έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη.

Για τη Βουλιαγμένη από τρία γκολ είχαν οι Καλογερόπουλος και Παπασηφάκης, ενώ ο Στρελέζκι είχε δύο τέρματα για την Σπαντάου.

Ο όμιλος ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Μπαρτσελονέτα η οποία είναι αδιάφορη αφού πλέον οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί.

Βουλιαγμένη - Σπαντάου 10-6

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 1-3, 2-2. 2-1

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 3, Γουντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Χατζής, Ανδρεάδης

Σπαντάου: Μπάκσα, Γκμπανταμάσι 1, Αντρουκσίβιτς, Τσίρου 1, Τκατς 1, Γιούνγκλινγκ, Στρελέζκι 2, Τομάσοβιτς 1, Ντικ, Σεντλμάγιερ, Άμπραμσον, Μπανίτσεβιτς, Σπάικερ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ