ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Βουλιαγμένη πόλο γυναικών: Απέκτησε την Διαμαντοπούλου

Βουλιαγμένη πόλο γυναικών: Απέκτησε την Διαμαντοπούλου
INTIME SPORTS

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου θα υπερασπίζεται την εστία της Βουλιαγμένης με τον ΝΟΒ να ανακοινώνει τη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα πόλο γυναικών της Βουλιαγμένης. Ο ΝΟΒ ανακοίνωσε την απόκτηση της Χρυσής Διαμαντοπούλου.

Οι συστάσεις για την 28χρονη τερματοφύλακα είναι περιττές αφού πρόκειται για την τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της Κικής Λιόση.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ο ΝΟΒ έχει προχωρήσει στην απόκτηση των Σλίκινγκ και Τζούστρα οι οποίες είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών, ανακοινώνουν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με την διεθνή τερματοφύλακα, Χρυσή Διαμαντοπούλου!

Η 28χρονη αθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ομάδας γυναικών, θα υπερασπίζεται την εστία του Ναυτικού Ομίλου για την σεζόν 2023-2024, έχοντας κατακτήσει πληθώρα τίτλων την τελευταία δεκαετία, ενώ έχει στεφθεί και Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2015, το 2021 και το 2022 σε διασυλλογικό επίπεδο.

Με την Εθνική ομάδα έχει αγωνιστεί σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, έχοντας κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το 2012 και το 2018. Αυτήν τη στιγμή, η έμπειρη πορτιέρε συμμετέχει στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» στην Καλιφόρνια, ενόψει Super Final του World Cup, καθώς και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Φουκούοκα.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου έρχεται να προσφέρει τα μέγιστα κάτω από τα δοκάρια του Ν.Ο.Β., κατέχοντας την εμπειρία και τις παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, ενισχύοντας έτσι το σύνολο της Κικής Λιόση για μια χρονιά με σημαντικούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ομίλου, η Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε τα εξής στο nov.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την καινούργια αρχή. Ευχαριστώ πολύ τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για την θερμή υποδοχή. Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί με την Κική Λιόση και με όλα τα κορίτσια της ομάδας».

Χρυσή, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης!"

TAGS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ