CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-14: Εύκολα στο Final-4 του Champions League οι ερυθρόλευκες

Φάση από την αναμέτρηση Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός
Φάση από την αναμέτρηση Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο Final-4 του Champions League επικρατώντας με 14-9 της Βουλιαγμένης καθώς έφτασε τους 15 βαθμούς και δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Δ' ομίλου επικράτησε στο ντέρμπι της Βουλιαγμένης με 14-9 και πήρε την πρόκριση στο Final-4 του Champions League (20-21/4).

Οι "ερυθρόλευκες" ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο όπου η Βουλιαγμένη προσπάθησε να μπει ξανά στη διεκδίκηση της αναμέτρησης αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Ολυμπιακός έφτασε αήττητος τους 15 βαθμούς σε πέντε αγώνες στον Δ’ Όμιλο, ο ΝΟΒ ακολουθεί δεύτερος με εννέα και η κατάταξη δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα. Η τελευταία (6η) αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 23/3.

Οι "ερυθρόλευκες" πήραν από την αρχή της αναμέτρησης κεφάλι στο σκορ, και προηγήθηκαν 7-2 στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχες μείωσαν 7-5, 8-6, 9-7 αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο. Στη τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι διαφορά και νίκησε τελικά με +5 τέρματα.

Η "φάση του αγώνα" έγινε στην εκπνοή της τρίτης περιόδου όταν η Έλενα Ξενάκη (κορυφαία σκόρερ της αναμέτρησης με πέντε τέρματα) σημείωσε γκολ από το κέντρο της πισίνας και με ένα απίθανo buzzer beater έγραψε το 10-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 5-3, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Κρασσά, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ 2, Σλίκινγκ 4, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Λουπάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 5, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

  • Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-14
  • Μεντιτεράνι - Ούιπεστ 12-18

Η βαθμολογία του Δ' Ομίλου

  1. Ολυμπιακός 15
  2. Βουλιαγμένη 9
  3. Ούιπεστ 6
  4. Μεντιτεράνι 0

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

  • 23/3 Ολυμπιακός - Μεντιτεράνι
  • 23/3 Ούιπεστ - Βουλιαγμένη
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ