ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Βλάχος: "Θα αφήσουμε την ψυχή και την καρδιά μας για ένα μετάλλιο"

Ο Θοδωρής Βλάχος
Ο Θοδωρής Βλάχος SPORTSIMAGES.GR

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου και την πρόκριση στα ημιτελικά υποστήριξε πως οι Έλληνες διεθνείς δεν είναι ικανοποιημένοι με την πρόκριση στα ημιτελικά και θέλουν ένα μετάλλιο.

Photo credits κεντρικής φωτογραφίας: Sportsimages.gr

Η Ελλάδα πήρε μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων μετά τη νίκη της επί του Μαυροβουνίου, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε με τη λήξη της αναμέτρησης:

"Αυτό το θέμα με την άμυνα δεν είναι δικό μου, το έχουν πει οι προπονητές όλων των αθλημάτων. Η άμυνα δίνει τους τίτλους και τις προκρίσεις. Σήμερα μάς έδωσε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Οι νίκες που κάναμε στο γκρουπ μάς έφεραν στην πρώτη θέση, που ίσως μας έδωσαν έναν πιο βατό αντίπαλο από τον άλλο όμιλο. Το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος, νομίζω έκοψε τα πόδια των αντιπάλων μας. Γι αυτό κι ήρθε ο εκνευρισμός.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτή την πρόκριση. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι, να ξέρει τι θέλει. Σκεφτόμασταν το χιαστί για να αρπάξουμε την ευκαιρία και να πάμε στην τετράδα, γιατί μόνο αυτή σου επιτρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, που είναι το μετάλλιο. Όπως είπα και στα παιδιά, θα αφήσουμε την ψυχή και την καρδιά μας εδώ. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, εμείς αυτό θα κάνουμε".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Photo credits κεντρικής φωτογραφίας: Sportsimages.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ