ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βλάχος: "Τα ονόματά μας γραμμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, θέλουμε την πολιτεία κοντά μας"

Ο Θοδωρής Βλάχος στην εθνική Πόλο ανδρών
Ο Θοδωρής Βλάχος στην εθνική Πόλο ανδρών PHOTO CREDITS: INTIME

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, δεν έκρυψε την περηφάνεια του για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ζήτησε την πολιτεία και τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα.

Η ασημένια Ολυμπιονίκης Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών έφτασε στην Ελλάδα και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής, με τον Θοδωρή Βλάχο να είναι ο πρώτος που πήρε τον λόγο και να ζητάει από τον κόσμο να μείνει κοντά στην Εθνική.

Αναλυτικά ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών δήλωσε: "Αυτό που πετύχαμε μας κάνει περήφανους και όχι μόνο για την υδατοσφαίριση. Γράψαμε ιστορία και έχουμε τα ονόματά μας θα είναι γραμμένα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού με χρυσά γράμματα. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

Θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια. Θέλουμε την Πολιτεία κοντά μας. Θέλουμε πολύς κόσμος που μας παρακολούθησε να συνεχίσει και να αποκτήσει το άθλημα περισσότερους φίλους και να καταφέρουμε στο μέλλον κι άλλες πολλές νίκες και μεγάλες επιτυχίες".

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης από την πλευρά του δήλωσε: "Ευχαριστούμε πολύ για την πολλή ωραία υποδοχή και τον κόσμο που ήρθε να χαρεί με την χαρά μας. Μπορεί να βρισκόμασταν στην άλλη άκρη του κόσμου, αλλά νιώθαμε την αγάπη του κόσμου από τα μηνύματα που παίρναμε. Παρακολουθούσαμε τι συμβαίνει στα σάιτ, αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα αυτό που βιώσαμε εδώ. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε. Τώρα που είμαστε στην Ελλάδα είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσουμε το τι έχουμε κάνει και το μόνο που μένει είναι να χαρούμε αυτή την επιτυχία και να ελπίσουμε ότι θα είναι ορόσημο για νέες επιτυχίες στο μέλλον".

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε από την πλευρά του: "Μέρες δύσκολες για την χώρα, αλλά ήρθατε και μας φέρατε χαρά και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Έισαστε η νότα της αισιοδοξίας και το χαμόγελο σε ένα σχεδόν 10ημερο μεγάλων δυσκολιών για την χώρα μας. Καταφέρατε να μοιράσετε χαρά και αισιοδοξία και να φτάσετε στην κορυφή γιατί για εμάς είστε χρυσοί στην καρδιά μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ