ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βλάχος για το συμβόλαιό του: "Είναι σα να σου λένε άσε ένα από τα δύο παιδιά σου έξω από την πόρτα"

Ο Θοδωρής Βλάχος
Ο Θοδωρής Βλάχος EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Βλάχος μιλώντας για το δίλημμα που του έχει τεθεί Εθνική ομάδα ή Ολυμπιακός έκανε λόγο για μια δύσκολη απόφαση που όποια και αν πάρει θα είναι με μαύρη καρδιά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πόλο Ανδρών λίγα λεπτά μετά την άφιξη της ομάδας από το Τόκιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο "Ελ Βενιζέλος" ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το θέμα του συμβολαίου του και το δίλημμα που έχει τεθεί ανάμεσα στην Εθνική ομάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Βλάχος έκανε λόγο για μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, μια απόφαση που θα πάρει με μαύρη καρδιά τονίζοντας πως είναι σαν να του λένε να αφήσει έξω από την πόρτα ένα από τα δύο παιδιά του.

"Την επόμενη μέρα του τελικού στο Τόκιο είχα ένα ραντεβού με τον Πρόεδρο τον κύριο Γιαννόπουλο και τον κύριο Αφρουδάκη σε πολύ καλό κλίμα και είπαμε πάρα πολλά πράγματα. Μου έκαναν μία πρόταση να συνεχίσω γιατί το συμβόλαιό μου λήγει τέλη Σεπτέμβρη και να υπογραμμίσω ότι ίσως είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που ανανέωνε κάθε χρόνο το συμβόλαιό του.

Για να είμαι ειλικρινής αυτή την στιγμή εγώ είμαι προπονητής στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και η Εθνική η κορυφαία στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Το δίλημμα αυτό που μου έχει μπει πρέπει να το δεχθώ. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το δίλημμα αλλά από την στιγμή που μπαίνω σε αυτό το δίλημμα είναι πάρα πολύ δύσκολη η απόφασή μου. Δεν είναι καθόλου θέμα χρημάτων ή συμβολαίου. Μέχρι στιγμής όσοι ξέρουν αυτό το επάγγελμα δεν το έκανα για χρήματα αυτό που έκανα.

Είναι σαν να έχεις δύο παιδιά και να σου λένε "άσε το ένα έξω από την πόρτα". Είναι πάρα πολύ δύσκολη η απόφασή μου, δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι κάτι το οποίο δεν με αφήνε ούτε καν να χαρώ αυτή τη μεγάλη διάκριση. Αλλά θα την πάρω την απόφαση, ότι και αν αποφασίσω, όποια ομάδα αφήσω θα το κάνω με μαυρισμένη καρδιά γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το ήθελα. Όπως έχουμε φτάσει αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να αφήσεις ένα από τα δύο παιδιά σου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ