Βάσω Πλευρίτου για το Ευρωπαϊκό Super Cup πόλο γυναικών: “Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να βρίσκεται στην κορυφή”

Δηλώσεις έκαναν η αρχηγός του Ολυμπιακού πόλο γυναικών, Βάσω Πλευρίτου, και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ντόσκας, στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου εν όψει του Ευρωπαϊκού Super Cup κόντρα στην Καταλούνια (03/10, 17:30) στο “Π. Καπαγέρωφ”.
Με την συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (02/10) στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωπαϊκό Super Cup πόλο γυναικών.
Ο κάτοχος του Champions League, Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (03/10, 17:30) στο κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ” τη νικήτρια του Euro Cup, Καταλούνια, με στόχο να κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία του.
Στην συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε o αντιπρόεδρος της European Aquatics, υπεύθυνος Υδατοσφαίρισης, Κυριάκος Γιαννόπουλος, καλωσορίζοντας τις δύο φιναλίστ “που κατέκτησαν επάξια τα δύο σημαντικά ευρωπαϊκά Κύπελλα της γυναικείας υδατοσφαίρισης την προηγούμενη χρονιά.
Θέλω να τις συγχαρώ για τις επιτυχίες τους και να ευχηθώ τα καλύτερα στον τελικό” και υπογράμμισε πως “καλό θα ήταν να διαφημιστεί ο τελικός από τα ΜΜΕ, ώστε να γεμίσει το κολυμβητήριο του Πειραιά και να απολαύσουμε όλοι μαζί έναν ωραίο αγώνα”.
Το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ανέφερε πως βρίσκεται, πλέον, σε εξέλιξη και επίσημα ο διαγωνισμός για την κατασκευή του Κέντρου Υδάτινου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Επίσης, επισήμανε πως η Περιφέρεια στήριξε με χρηματοδότηση 8,5 εκ. ευρώ την πλήρη ανακατασκευή του ιστορικού “Π, Καπαγέρωφ” που θα φιλοξενήσει το Super Cup.
Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Ντόσκας, επισήμανε πως “η χρονιά ξεκινάει με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που κρίνει ευρωπαϊκό τίτλο. Είμαστε εδώ για να δείξουμε πως και φέτος θα πρωταγωνιστήσουμε στην Ευρώπη.
Σεβόμαστε την Καταλούνια. Είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό ματς και ευχόμαστε ο κόσμος να γεμίσει το κολυμβητήριο ώστε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο μαζί”
Η αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, Βάσω Πλευρίτου, υποστήριξε από την πλευρά της: “Όπως γνωρίζουμε ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να βρίσκεται στην κορυφή. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να ανέβει εκεί που αξίζει. Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς.
Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και περιμένουμε τον κόσμο να έλθει στο κολυμβητήριο να μας στηρίξει και να χαρούμε όλοι μαζί την επιτυχία”.