Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το υπέροχο video της Βουλιαγμένης εν όψει της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Το υπέροχο video της Βουλιαγμένης εν όψει της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Η ομάδα πόλο γυναικών του ΝΟ Βουλιαγμένης ετοίμασε ένα υπέροχο video εν όψει της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Στις 25 Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και η ομάδα πόλο γυναικών του ΝΟ Βουλιαγμένης ετοίμασε ένα υπέροχο video με ισχυρό μήνυμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου: "Ο Ν.Ο.Β, με μια πλούσια ιστορία που ξεκινά από το 1937, έχει αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα του στον χώρο του αθλητισμού, ενισχύοντας τη θέση της γυναίκας μέσα από τις αθλητικές διακρίσεις και τις αξίες του πνεύματος ομαδικότητας και δικαιοσύνης.

Αναγνωρίζοντας την ενδυναμωτική επίδραση του αθλητισμού, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης αξιοποιεί τις δράσεις του για να προωθήσει ένα περιβάλλον όπου κάθε γυναίκα νιώθει ασφαλής και σεβαστή.

Καθώς ο αθλητισμός μπορεί να είναι ένας ισχυρός καταλύτης για την κοινωνική αλλαγή και την προσωπική ανάπτυξη, η προσπάθεια του Ν.Ο.Β. αντικατοπτρίζει την πίστη μας σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες ζουν χωρίς φόβο και διακρίσεις".

Δείτε το video με πρωταγωνίστριες τις αθλήτριες του ΝΟΒ

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ