ΠΟΛΟ

Στην Κεφαλλονιά ο Θωμάκος

INTIME SPORTS

Ο πρώην αρχηγός του Πανιωνίου, Γιάννης Θωμάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου που επέστρεψε στην Α1 Ανδρών.

Στην Κεφαλλονιά μετακομίζει ο Γιάννης Θωμάκος! Όπως και παλιότερα με το μπάσκετ, έτσι και τα τελευταία χρόνια η τοπική κοινωνία “αγκάλιασε” το πόλο.

Η επιστροφή της ομάδας στην Α1 Ανδρών προκάλεσε την άμεση ανταπόκριση των ντόπιων επιχειρηματιών για την ενίσχυση του τμήματος, ώστε όχι μόνο να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και να έχει αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Έτσι την απόκτηση του πρώην παίκτη της Βουλιαγμένης και του Πανιωνίου, Ζάχου Αναστασιάδη ακολούθησε η “βόμβα” της απόκτησης του Γιάννη Θωμάκου.

Ο πρώην αρχηγός του Πανιωνίου που έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τους “κυανέρυθρους” μίλησε και με τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε όμως ότι η Κεφαλλονιά αποτελεί καλύτερη λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ