CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός 10-10: Ο Φιλίποβιτς έσωσε τον βαθμό για τους ερυθρόλευκους

Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός 10-10: Ο Φιλίποβιτς έσωσε τον βαθμό για τους ερυθρόλευκους
INTIME SPORTS

Με γκολ του Φιλίποβιτς 7 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε ο Ολυμπιακός έφυγε από το Κραγκούγεβατς με το βαθμό της ισοπαλίας (10-10) κόντρα στη Ραντνίτσκι.

Ένα μπλακ άουτ στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο έφερε τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο, αλλά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (10-10) κόντρα στη Ραντνίτσκι.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 6-2, πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 8-4, αλλά η Ραντνίτσκι έτρεξε επί μέρους 6-0 για να προηγηθεί με 10-8 με 1,17 να απομένει για το φινάλε.

Σε εκείνο το σημείο ο Μουρίκης με τον Φιλίποβιτς κατάφεραν να μιλήσουν και να δώσουν τουλάχιστον τον βαθμό στους ερυθρόλευκους.

Το ματς: Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι ερυθρόλευκοι με πλουραλισμό στην επίθεση κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο με το σκορ υπέρ τους (5-2).

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να κυριαρχούν. Με γκολ του Μπούσλιε προηγήθηκαν με 6-2, και παρά την προσωρινή μείωση του σκορ από τους Σέρβους κατάφεραν να κλείσουν τη δεύτερη περίοδο με το σκορ στο +4 (4-8).

Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός βραχυκύκλωσε στην επίθεση. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά η Ραντνίτσκι κατάφερε να τρέξει επί μέρους 6-0 με τους Λούκιτς και Ουκρόπινα να είναι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Ο Ντομποζάνοβ κατέβασε ρολά σε αυτό το διάστημα με τους ερυθρόλευκους να μην μπορούν να σκοράρουν με τίποτα. Με το σκορ στο 10-8 και με 1.17 να απομένει για το φινάλε ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τις λύσεις για να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.

Πρώτα ο Μουρίκης μείωσε στο γκολ και επτά δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε ο Φιλίποβιτς με το πρώτο του τέρμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 10-10.

Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός 10-10

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-3, 3-0, 3-2

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς 1, Στανόγεβιτς, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Κόγιτς, Ουκρόπινα 4, Ποζνάνοβιτς, Πλιέβαντσιτς, Άντιτς, Λούκιτς 4, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γραμματικός, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 1, Κολόμβος, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ