ΠΟΛΟ

Πρώτος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ ο ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 6-3 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στον τελικό του τουρνουά του ΣΕΔΥ και κατέλαβε την πρώτη θέση. Τρίτος ο ΑΝΟΓ.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τρόπαιο στο 13ο τουρνουά Ανδρών του ΣΕΔΥ. Στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (7/10) στο κολυμβητήριο της Χωράφας, στο Περιστέρι, ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 6-3 και πήρε την πρωτιά, δείχνοντας έτοιμος και σε καλή κατάσταση (σε σχέση με τους υπόλοιπους που μετείχαν στο τουρνουά) εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών το προσεχές Σάββατο.

Οι παίκτες του Βέργου ουσιαστικά καθάρισαν το ματς στο δεύτερο οκτάλεπτο. Εκεί έτρεξαν επί μέρους 3-0 με τέρματα από τους Ζάτοβιτς, Κεχαλάρη και Σαρησάββα προηγήθηκαν με 4-1 και στη συνέχεια έκαναν καλή διαχείριση του αγώνα για να φτάσουν στη νίκη. Ο Αλαμάνος και ο Δερμιτζάκης μείωσαν σε 4-3, αλλά αρχικά ο Κόχειλας και στη συνέχεια ο Σολεϊμάνιπακ τελείωσαν τον αγώνα.

Στον μικρό τελικό η Γλυφάδα ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη εύκολα απέναντι στον Εθνικό με 13-9. Το ματς ήταν ντέρμπι στο πρώτο του οκτάλεπτο, όμως από εκεί και πέρα οι παίκτες του Μάζη έτρεξαν επί μέρους 7-2 για να ξεφύγουν με 10-5 και ουσιαστικά να τελειώσουν το ματς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ 3-6.

Οκτάλεπτα:1-1, 0-3, 1-0, 1-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουμής, Μαυρωτάς Λ., Αλαμάνος 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Ξανθόπουλος, Γραμματικός, Αναγνωστόπουλος, Μητρόπουλος, Ραμίρεζ, Δερμιτζάκης 2, Σαρτζετάκης, Παπαγεωργίου, Γαλανίδης, Γιαννουρής, Μαυρωτάς Α.

ΠΑΟΚ(Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας Ν. 1, Κεχαλάρης 2, Νάνος, Βοζίκης, Καρούντζος, Παυλίδης, Σολεϊμάνιπακ 1, Χαραλαμπόπουλος, Παπαδομανωλάκης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Κουγιούνης.

Την 3η θέσηπήρε ο ΑΝΟ Γλυφάδας που επικράτησε με 13-9 στον μικρό τελικό του Εθνικού.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 13-9

Οκτάλεπτα:3-3, 3-1, 4-1, 3-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ(Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Μάγγος, Κουτσιαλής, Λεμπέσης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 3, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 3, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου Ν. 2, Παπούκας 1, Σαλτέρης, Γέμελος, Χαλυβόπουλος Ι. 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 2, Μπεριστιάνος, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας, Καραβιώτης 2, Φώσκολος 1, Μπιλάλης, Βαλλιανάτος , Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ του τουρνουά:

1 .ΠΑΟΚ

2. Απόλλων Σμύρνης

3. ΑΝΟ Γλυφάδας

4. Εθνικός

5. ΝΟ Χανίων

6. ΟΦΘ

7. ΝΟ Χίου

8. ΓΣ Περιστερίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ