ΠΟΛΟ

Προ Ρέκο: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 9η φορά

Οι παίκτες της Προ Ρέκο πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League /5-6-2021
Οι παίκτες της Προ Ρέκο πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League /5-6-2021 2021 MARKO DROBNJAKOVIC/ASSOCIATED PRESS

Η Προ Ρέκο νίκησε 9-6 την Φερεντσβάρος του Γιάννη Φουντούλη στον τελικό του Final-8 και κατέκτησε το Champions League αήττητη.

Το ένατο Champions League στην ιστορία της κατέκτησε η Προ Ρέκο που επικράτησε της Φερεντσβάρος του Γιάννη Φουντούλη με 9-6 στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League του Βελιγραδίου. Η Προ Ρέκο επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από το 2015. Μάλιστα έφτασε αήττητη στην κατάκτηση του Champions League με 13 νίκες σε 13 παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση.

Στον τελικό ο Γιάννης Φουντούλης που διεκδίκησε το δεύτερο Κύπελλο πρωταθλητριών στην καριέρα του δεν μπόρεσε να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει κάτι περισσότερο.

Από την άλλη πρωταθλητής Ευρώπης στέφτηκε ο Μάρκο Μπίγιατς με τον οποίο απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ενώ πρώτος σκόρερ του τελικού ήταν ο Ντούσαν Μάντιτς της Προ Ρέκο με τρία γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ