ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πόλο: Οι γυναίκες του Ολυμπιακού ρίχνονται στη μάχη του Final-4

Πόλο: Οι γυναίκες του Ολυμπιακού ρίχνονται στη μάχη του Final-4
EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4, 13:15, ONE CHANNEL) την Ούιπεστ στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague με φόντο την πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται στη μάχη του Final-4 τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) με αντίπαλο την Ούιπεστ στις 13:15 (ONE CHANNEL) στη Βουδαπέστη με στόχο την πρόκριση σε έναν ακόμα τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκες από το 2014, μετέχουν ανελλιπώς σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μόνο το 2016 δεν αγωνίστηκαν στον τελικό και την Μεγάλη Παρασκευή θα διεκδικήσουν την τέταρτη διαδοχική πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Ούιπεστ.

Ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος για 9η φορά σε τελική Φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, είτε ως Champions Cup, είτε ως Euroleague (από την περίοδο 2013-14), και θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο του 2015 στο Final Four του Πειραιά, όπου νικώντας τότε τη Σαμπαντέλ, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Για να συμβεί αυτό οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο της γηπεδούχου Ούιπεστ στον πρώτο ημιτελικό για να κλείσουν θέση στο μεγάλο τελικό του Μεγάλου Σαββάτου (1/5, 21:15), όπου θα βρεθεί επίσης ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού Ντουναϊβάρος-Ουραλότσκα Ζλάτουστ (30/4, 15:45).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4

Mεγάλη Παρασκευή (30/4)

Α’ Ημιτελικός

13:15 Ολυμπιακός-Ούιπεστ

Β’ Ημιτελικός

15:45 Ντουναϊβάρος-Ουραλότσκα Ζλάτουστ

Μεγάλο Σάββατο (1/5)

18:45 Μικρός Τελικός

21:15 Μεγάλος Τελικός

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ONE CHANNEL

Η προσπάθεια της ομάδας Χάρη Παυλίδη στο Final 4 της Euroleague θα μεταδοθεί μέσω του "One Channel" με το δελτίο Τύπου του καναλιού να αναφέρει:

"Το One Channel με τον Ολυμπιακό στο πόλο γυναικών στο δρόμο για την κορυφή της Ευρώπης. Τη Μεγάλη Παρασκευή ο ημιτελικός του Final Four της Euroleague, Ολυμπιακός-Ουιπεστ παίζει στις 13.15 στο One Channel. Και το Σάββατο το δεύτερο ραντεβού με την ελίτ του πόλο.

Το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση της Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία από τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη LIVE από τη Βουδαπέστη, ζωντανά και αποκλειστικά.

Μεγάλη Παρασκευή 13.15 Ολυμπιακός – Ουιπεστ

Περιγράφουν ο Μιχάλης Τσώχος και ο Παναγιώτης Περπερίδης

Mεγάλη Παρασκευή (30/4)

Α’ Ημιτελικός

13:15 Ολυμπιακός-Ούιπεστ

Μεγάλο Σάββατο (1/5)

18:45 Μικρός Τελικός

21:15 Μεγάλος Τελικός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ