Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Γλυφάδα και σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος

Πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Γλυφάδα και σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος
EUROKINISSI

Την παρουσία του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος πόλο ανδρών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός που κέρδισε την ομάδα της Γλυφάδας με το επιβλητικό 22-7.

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κέρδισε τη Γλυφάδα με χαρακτηριστική άνεση (22-7) στο δεύτερο ματς της προκριματικής φάσης των playoffs και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν άφησαν περιθώρια στην Γλυφάδα να παλέψει για τη νίκη, προηγήθηκαν από νωρίς με 10-0 χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα και στον επιθετικό τους πλουραλισμό.

Πλέον ο Ολυμπιακός εστιάζει στον ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-5, 1-5, 2-6, 4-6

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 2, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης 2, Δερβίσης 3, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ιωάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς 1, Δήμου, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Γαλάνης, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς 3, Μιγιούσκοβιτς, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ