ΠΟΛΟ

Πέρασαν οι γυναίκες

Μωραΐτη

Μετά τη σαββατιάτικη πρόκριση της Βουλιαγμένης και της ΝΕ Πατρών, η Γλυφάδα πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ

Κι αν ο ΝΟΒ είχε περάσει από το Σάββατο, η Γλυφάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο στην αναμέτρηση με τη γερμανική Μπόχουμ.

Το συγκρότημα του Τάκη Παυλίδη δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει με 12-7 (3-4, 0-1, 1-5, 3-2) και να καταλάβει τη δεύτερη θέση στο Νανσί πίσω από τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι. Τα τέρματα για την ελληνική ομάδα σημείωσαν οι Ψούνη 1, Πάτερου 1, Αβραμίδου 2, Τζακάγιεβα 4, Αντωνάκου 2, Μωραΐτη 2.



Η Βουλιαγμένη ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στο Ντουιναβάρος, επικρατώντας της τοπικής ομάδας στην Ουγγαρία με 9-6.



Ασταμάτητη ήταν η ΝΕ Πατρών στην Καζέρτα, επικρατώντας στο τελευταίο παιχνίδι για τους “16” του LEN Trophy με 25-3 (4-0, 6-0, 7-2, 8-1) της ελβετικής Ζυρίχης. Τα γκολ σημείωσαν οι Μάστορη 6, Σ. Μανέτα 3, Σαλογιάννη 3, Γερολύμου 7, Ο.Μανέτα 5, Γουέμπστερ 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ