ΠΟΛΟ

ΠΑΟΚ - Πρίμορατς 7-13: Ήττα και αποκλεισμός για το Δικέφαλο

ΠΑΟΚ - Πρίμορατς 7-13: Ήττα και αποκλεισμός για το Δικέφαλο
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Πρίμορατς 13-7 και έμεινε εκτός συνέχειας του LEN Euro Cup στο πόλο ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν τα κατάφερε τελικά να πάρει το θετικό αποτέλεσμα (νίκη ή ισοπαλία) που χρειαζόταν στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του στον Δ' Όμιλο του 2ου προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup, κόντρα στην Πρίμορατς Κότορ του Μαυροβουνίου, που θα του έδινε την πρόκριση στους "16'".

Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 13-7 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του συγκεκριμένου Κυπέλλου Ευρώπης, καθώς πήρε την 4η θέση στον Όμιλο, με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες (προκρίθηκαν οι δύο πρώτες στην τελική βαθμολογία).

Οι Θεσσαλονικείς, γεμάτοι άγχος προφανώς από την κρισιμότητα του ματς (έχουν απειρία σε τέτοιες περιπτώσεις) ξεκίνησαν νευρικά και βρέθηκαν να χάνουν με 4-0 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Στη συνέχεια πάλεψαν για να μειώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και όταν έχασαν με τρεις ποινές τους καλύτερους παίκτες Κεχαλάρη και Μιλάρντοβιτς, η διαφορά υπέρ της Πρίμορατς ανέβηκε κι άλλο.

Από τον συγκεκριμένο Όμιλο, προκρίθηκαν στους "16" οι δύο πρώτες στην τελική βαθμολογία, η ουγγρική Χόνβεντ και η Πρίμορατς Κότορ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ 7-13

Oκτάλεπτα: 0-3, 1-1, 2-5, 4-4.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αίβαλιώτης, Καπράγκος, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 2, Κόουπμαν 1, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας.

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (Ράνκο Πέροβιτς): Κράλι, Ντράσκοβιτς 2, Μίρσιτς 5, Γκόπτσεβιτς 1, Σέκαριτς, Βουκάσοβιτς, Παούνοβιτς, Γκαρντάσεβιτς 2, Στανόγεβιτς 2, Βουγιόσεβιτς, Μίλιτς 1, Μπούστριτσα, Ισλιάμοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ