ΠΟΛΟ

ΠΑΟΚ - ΓΣ Περιστερίου 9-11: Πέταξε στα ημιτελικά

Από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι για το Final-8 του Πόλο Ανδρών
Από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι για το Final-8 του Πόλο Ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Το Περιστέρι επιβλήθηκε 11-9 του ΠΑΟΚ και πήρε το δεύτερο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του Stoiximan Κυπέλλου στο πόλο ανδρών, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Μετά από την ΑΕΚ όπου έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι, το Περιστέρι έγινε η δεύτερη κατά σειρά ομάδα που καπάρωσε εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Stoiximan Κυπέλλου στο πόλο ανδρών.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που είχε αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 11-9 του ΠΑΟΚ και πλέον θα προσπαθήσει να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) την ΑΕΚ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και οι δυο ομάδες εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε τριάμισι λεπτά πριν το τέλος της συνάντησης με 9-7, αλλά στη συνέχεια το Περιστέρι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να επικρατήσει.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα σκληρός και στα τελευταία δευτερόλεπτα σημειώθηκε σύρραξη μέσα στο νερό από τους παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποβάλουν χωρίς αντικατάσταση τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Σγουρίδη και τον Πολυμέρη Προσινικλή.

Η ένσταση οδήγησε σε αποβολές επίσης στον προπονητή του ΠΑΟΚ Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και τους εφόρους των δυο ομάδων, τους κυρίους Πετρίδη και Πασλή.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 4-5

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγιεβιτς, Ν. Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Γιαννόπουλος 3, Σγουρίδης, Παπάκος, Π. Προσινικλής, Ράντονιτς 4, Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσάντας, Κουγιουνης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολαου 1, Λαδάς 1, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Αγκόρτσας, Καρούντζος 6, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 7-7 κ.δ. / 12-13 πεν. - (4)

*16.00 ΠΑΟΚ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-11 (3)

*18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Ανέστης Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Κατσώνης) - (1)

*20.00 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Σταυρίδης, Μιχάλης Μπιράκης) - (2)

Οι Νικητές των τεσσάρων αναμετρήσεων, θα διεκδικήσουν το Σάββατο (22/5) την πρόκριση τους στον 43ο Τελικό της διοργάνωσης, την Κυριακή (23/5, 19.00).

Τα ζευγάρια των ημιτελικών (22/5):

*18.00 Νικητής 3 – ΑΕΚ

*20.00 Νικητής 1 – Νικητής 2

Μία (1) ομάδα από το Κύπελλο Ελλάδας, θα μετάσχει στο EURO CUP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ