ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος – White Sharks Ανόβερο 19-10: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Ιστορικό

ΙΝΤΙΜΕ

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στον 2ο προκριματικό όμιλο του Conference Cup, επικρατώντας 19-19 των White Sharks Ανόβερο.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις της στον β’ προκριματικό όμιλο του Conference Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών, που φιλοξενεί στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, αφού επικράτησε των White Sharks από το Ανόβερο με 19-10.

Το απόγευμα του Σαββάτου (8/11) στις 18:30, οι “κυανέρυθροι” θα αντιμετωπίσουν την ισπανική Τενερίφη Ετσέιντε η οποία, νωρίτερα, επικράτησε της Μπούντβα από το Μαυροβούνιο στη διαδικασία των πέναλτι με 19-18 (καν. αγώνας 16-16).

Από τέσσερα γκολ πέτυχαν οι Αλέξανδρος Γούνας, Ανδρέας Μπιτσάκος και Σπυθολέων Καρατζάς για τον νεοσμυρνιώτικο σύλλογο, που αγωνίστηκε χωρίς τον Κώστα Μουρίκη.

Οκτάλεπτα: 4-1, 5-3, 5-2, 5-4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πόρτερ, Οδ. Καρατζάς 1, Κ. Μπιτσάκος, Σπ. Καρατζάς 4, Παπάκος 2, Σουζούκι 1, Α. Μπιτσάκος 4, Τακάτα 2, Μότσιας, Γούνας 4, Κουκουνας, Καπετανάκης 1, Μαυροβουνιώτης, Τρασάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ