Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός – Εθνικός 17-8: Οι πράσινοι ήταν επιβλητικοί και ολοκλήρωσαν με το απόλυτο των νικών την Α’ Φάση της Water League Ανδρών

Intime Sports

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Εθνικό, επικράτησε με 17-8 στο “Σεράφειο” και ολοκλήρωσε την Α’ Φάση της Water League ανδρών με το απόλυτο των νικών (14/14).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Εθνικού με 17-8 και ολοκλήρωσε με το απόλυτο των νικών (14/14) την Α’ Φάση της Water League ανδρών.

Οι “πράσινοι” του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκαν άνετα των κυανολεύκων του Πειραιά για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου, στο Σεράφειο κολυμβητήριο, και τεράμτισαν πρώτοι με 42 βαθμούς, με συνέπεια να μπουν με αυτούς στο Β1 γκρουπ (των ισχυρών) στη δεύτερη φάση.

Ο Εθνικός κατετάγη 6ος με 15 βαθμούς και θα μπει στο Β2 γκρουπ της Β’ φάσης.

Στον αγώνα του Σεράφειου, ο Εθνικός προηγήθηκε με 3-2 και 4-3 (στο τέλος του πρώτου οκτάλεπτου), αλλά στη συνέχεια το “τριφύλλι” πάτησε γκάζι και κυριάρχησε απόλυτα σε όλους τους τομείς, χτίζοντας σταδιακά τη μεγάλη διαφορά στο σκορ μέχρι το φινάλε. Κορυφαίοι σκόρερ των νικητών οι Παπανικολάου και Παπασηφάκης, με 4 γκολ ο καθένας.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-2, 5-1, 5-1

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 17-5

Με μια ακόμα εμφατική επικράτηση, που επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική του φόρμα αυτό το χρονικό διάστημα, πέτυχε ο ΝΟ Χίου ΑΥΡΑ στην ολοκλήρωση της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Waterpolo League Ανδρών.

Η ομάδα της μαστίχας επιβλήθηκε με 17-5 επί του ΝΟ Πατρών στη 14η και τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού, ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του συγκεκριμένου Ομίλου και περιμένει το ματς Παναθηναϊκός – Εθνικός για να δει αν αυτή θα είναι και η τελική της κατάταξη. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, η ομάδα του Μάκη Μικέδη μπαίνει στο Β2 γκρουπ (των αδυνάτων) της Β’ φάσης της διοργάνωσης, σε υψηλή θέση, καθώς μεταφέρει τη βαθμολογία.

Ο ΝΟΠ κατατάσσεται 7ος στη βαθμολογία του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης, ισόβαθμος με τον 8ο ΝΟ Χανίων στους 4 βαθμούς, με τους οποίους μπαίνει στο Β2 γκρουπ της Β’ φάσης.

Με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, οι Χιώτες πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, κυριάρχησαν απόλυτα κυρίως στα τρία τελευταία οκτάλεπτα, με ξεσπάσματα και έφτασαν στην ευρεία νίκη. Κορυφαίος σκόρερ τους ο Διονύσης Θεοδόσης – Παπαλουκάς με 4 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-0, 5-3, 4-1.

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου: 

  • Βουλιαγμένη – ΝΟ Χανίων 24-10
  • ΝΟ Χίου – ΝΟ Πατρών 17-5
  • Παναθηναϊκός – Εθνικός 17-8
  • 15/2, 18:15 Παλαιό Φάληρο – Πανιώνιος

Η βαθμολογία του Α’ Ομίλου: 

  1. Παναθηναϊκός 42
  2. Βουλιαγμένη 36
  3. Πανιώνιος 27 *
  4. Παλαιό Φάληρο 19 *
  5. ΝΟ Χίου 16
  6. Εθνικός 15
  7. ΝΟ Πατρών 4
  8. ΝΟ Χανίων 4

*Ένα ματς περισσότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ