ΠΟΛΟ

Παναθηναϊκοί στο Παπαστράτειο, αποχώρηση με κλούβες

Παναθηναϊκοί στο Παπαστράτειο, αποχώρηση με κλούβες
INTIME SPORTS

Oπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο Παπαστράτειο για το ματς πόλο με τον Εθνικό και αυτό έγινε γνωστό μετέπειτα στους Ολυμπιακούς, που έσπευσαν έξω από το Κολυμβητήριο. Αποχώρηση με κλούβες.

Ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α1 πόλο έδινε ο Παναθηναϊκός στο Παπαστράτειο με τον Εθνικό, όπου ηττήθηκε με 9-8. Το θέμα είναι όμως ότι το παιχνίδι έγινε... παρουσία 200 οπαδών του "τριφυλλιού" που βρέθηκαν στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι "πράσινοι" οπαδοί μπήκαν με "ντου" ένα λεπτό πριν ξεκινήσει το ματς, χωρίς πάντως να προκαλέσουν φθορές στο Κολυμβητήριο ή να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο και πήραν θέση στη κερκίδα. Σε άλλο σημείο ήταν οι οπαδοί του Εθνικού.

Στο ημίχρονο, έφτασαν έξω από το Παπαστράτειο οπαδοί του Ολυμπιακού, που είχαν μάθει για το γεγονός. Εκεί υπάρχουν τρεις πόρτες εισόδου και πρόλαβε να κλείσει αυτή από την οποία θα έμπαιναν οι φίλοι των Πειραιωτών.

Τότε, οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν από τους φίλους της ομάδας να απομακρύνουν τα παιδιά τους και αυτό συνέβη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους προστατεύουν, ώστε να μην κινδυνέψουν.

Μετέπειτα, έφτασε άλλη μια διμοιρία των ΜΑΤ από το λιμάνι του Πειραιά στο Κολυμβητήριο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στις θέσεις τους για πολλή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα και η αποχώρησή τους άρχισε να γίνεται με κλούβες της αστυνομίας (οι φίλοι του "τριφυλλιού" έφτασαν στην πόλη με τον ηλεκτρικό), ώστε να μην υπάρξει σύγκρουση με οπαδούς του Ολυμπιακού σε γύρω στενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ