Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-9: Οι ερυθρόλευκες έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-9: Οι ερυθρόλευκες έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-9 της Βουλιαγμένης και έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να κατακτήσει το 10ο διαδοχικό πρωτάθλημά του.

Ένα ωραίο ματς με αρκετές διακυμάνσεις απόλαυσαν οι φίλοι του πόλο, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 13-9 της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες αν και είχαν πέντε χαμένα πέναλτι, είχαν εξαιρετική απόδοση στην άμυνα και από εκεί βρήκαν ρυθμό και λύσεις στην επίθεση για να φτάσουν στη νίκη. Επόμενος τελικός είναι την ερχόμενη Πέμπτη (18/05, 18.00) στην έδρα του ΝΟΒ.

Το ματς: Οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ στην πρώτη περίοδο. Με πλουραλισμό στην επίθεση Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έφτασαν χέρι χέρι μέχρι και το 3-3. Στα τελευταία τριάντα δευτερόλεπτα του οκταλέπτου οι ερυθρόλευκες βρήκαν δύο γκολ με τις Βασιλική Πλευρίτου και Μυριοκεφαλιτάκη για να προηγηθούν με 5-3.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου η Ελευθερία Πλευρίτου ανέβασε τη διαφορά στα τρία τέρματα, αλλά η Βουλιαγμένη με επί μέρους 3-0 έφερε το ματς στα ίσα (6-6) ακριβώς στα μισά της περιόδου. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός αντέδρασε και με δύο γκολ από τις Κρίστμας και Μυριοκεφαλιτάκη έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 8-6 υπέρ του.

Η Ελευθερία Πλευρίτου ανέβασε εκ νέου τη διαφορά στα τρία γκολ με την Ριτζ να απαντά αμέσως. Η συνέχεια ανήκε στις ερυθρόλευκες με δύο γκολ από τις Χυδηριώτη και Τριχά για να κλείσουν το τρίτο οκτάλεπτο με τη μεγαλύτερη διαφορά τους στο ματς με 11-7.

Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη κατάφερε να μειώσει μέχρι τα δύο γκολ με την Τανκέεβα περίπου δύο λεπτά πριν από το φινάλε, ωστόσο Βασιλική και Ελευθερία Πλευρίτου διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με 13-9.

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 13-9

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-3, 3-1, 2-2

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά 2, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

Βουλιαγμένη (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Τανκέεβα 1, Βάλβη, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ