Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 10-5: Πρωταθλήτριες ξανά οι ερυθρόλευκες με άμυνα για σεμινάριο

1   2022-2023 / PLAY OFF / 3  /  -  (  / EUROKINISSI)
1 2022-2023 / PLAY OFF / 3 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με άμυνα για σεμινάριο επικράτησε 10-5 της Βουλιαγμένης, έκανε το 3-0 στη σειρά και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο των γυναικών.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικράτησε 10-5 της Βουλιαγμένης και με 3-0 στη σειρά των τελικών κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο γυναικών.

Αυτός είναι ο 301ος τίτλος του Ολυμπιακού σε όλα τα ομαδικά τμήματα, ενώ ο 300ος ήρθε και εκείνος από το πόλο και συγκεκριμένα την ομάδα των ανδρών πριν λίγες ημέρες.

Το ματς: Η Βουλιαγμένη ήταν εκείνη που έφτασε πρώτη κόντρα στο να ανοίξει το σκορ αφού στην πρώτη της επίθεση κέρδισε πέναλτι, όμως η Σταματοπούλου απέκρουσε την εκτέλεση της Ελληνιάδη.

Από εκεί και μετά η άμυνα του Ολυμπιακού κυριάρχησε και με γκολ από τις Ελευθερία Πλευρίτου, Κρίστμας και Χυδηριώτη έκλεισε την πρώτη περίοδο με το σκορ στο 3-0.

Ξενάκη και Κρίστμας ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά πριν η Ριτζ σκοράρει το πρώτο γκολ του ΝΟΒ μετά από σχεδόν 11,5 λεπτά στον τελικό.

Η Μυριοκεφαλιτάκη ανέβασε ξανά τη διαφορά στα πέντε γκολ, πριν η Ράιτ ευστοχήσει σε πέναλτι και διαμορφώσει το τελικό 6-2 του δεύτερου οκταλέπτου.

Η Βασιλική Πλευρίτου με δύο γκολ ανέβασε τη διαφορά στα έξι τέρματα (8-2) πριν η Ελληνιάδη με το πρώτο της γκολ μειώσει σε 8-3 στο τέλος της δεύτερης περιόδου.

Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση απέκτησε τυπικό χαρακτήρα με το τελικό 10-5 να σφραγίζει την κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 10-5

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-1, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Κουρεμέτη, Ράιτ 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ