CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Ραντνίτσκι 13-7: Ένα ξέσπασμα ήταν αρκετό για τους ερυθρόλευκους

Ο Φουντούλης σε προσπάθεια κόντρα στην Ραντνίτσκι
Ο Φουντούλης σε προσπάθεια κόντρα στην Ραντνίτσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας εξαιρετικό τρίτο οκτάλεπτο επικράτησε 13-7 της Ραντνίτσκι και έφτασε στις έξι νίκες σε επτά αγώνες στο Champions League.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ραντνίτσκι. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 13-7 στο κολυμβητήριο του Πειραιά και πήραν την έκτη τους νίκη σε επτά αγώνες στο Champions League.

Οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς είχαν ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο όπου με επί μέρους 5-1 ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι. Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Μουρίκης και Κολόμβος που είχαν από τρία τέρματα.

Το ματς: Οι δύο ομάδες από την αρχή έδωσαν μεγάλο βάρος στον τρόπο που θα εξουδετερώσουν η μία τα ατού της άλλης. Η Ραντνίτσκι ήταν αυτή που με πρωταγωνιστή τον Τσουκ προηγήθηκε δύο φορές,

Τελικά, ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις με τον Δερβίση να σκοράρει από την περιφέρεια και τον Βάμος στον παραπάνω για να κλείσει το οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 3-2.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Στανόγεβιτς έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Ο Ολυμπιακός απάντησε με επί μέρους 3-0 για να προηγηθεί 6-3 με δύο γκολ του Μουρίκη και ένα από τον Γενηδουνιά. Η Ραντνίτσκι με γκολ των Γιάνκοβιτς και Βρλιτς μείωσε ξανά στο γκολ με το 6-5 να είναι και το σκορ της δεύτερης περιόδου.

Το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήταν καρμπόν με το δεύτερο οκτάλεπτο. Ο Λούκιτς έφερε το ματς στα ίσα και στη συνέχεια ακολούθησε 3-0 από τον Ολυμπιακό με σκόρερ τους Φουντούλη, Βάμος και Γενηδουνιά.

Αυτή τη φορά οι παίκτες του Μιλάνοβιτς δεν έκαναν το ίδιο λάθος. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τους Κολόμβο και Φουντούλη για να προηγηθούν με πέντε τέρματα.

Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελική ευθεία του αγώνα με το σκορ στο 11-6. Στη συνέχεια του αγώνα το μόνο που περιμέναμε ήταν το τελικό αποτέλεσμα αφού ο νικητής είχε κριθεί.

Το 13-7 ήταν τελικά αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, οι οποίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα στο Κραγκούγεβατς.

Ολυμπιακός - Ραντνίτσκι 13-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 5-1, 2-1

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς 1, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Κόγιτς, Ουκρόπινα, Ποζνάνοβιτς, Πλιέβαντσιτς, Άντιτς, Λούκιτς 1, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

  • Ολυμπιακός - Ραντνίτσκι 13-7
  • Ντιναμό Τιφλίδας - Προ Ρέκο 3-13
  • Ανόβερο - Βουλιαγμένη
  • Γιαντράν Σπλιτ - Μπαρτσελονέτα

Βαθμολογία

  1. Προ Ρέκο 18
  2. Ολυμπιακός 18
  3. Μπαρτσελονέτα 15
  4. Ραντνίτσκι 8
  5. Βουλιαγμένη 7
  6. Γιαντράν Σπλιτ 7
  7. Ανόβερο 3
  8. Ντινάμο Τιφλίδας 0

Επόμενη αγωνιστική (17/02)

  • Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός
  • Προ Ρέκο - Ντινάμο Τιφλίδας
  • Βουλιαγμένη - Ανόβερο
  • Μπαρτσελονέτα - Γιαντράν Σπλιτ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ