ΚΙΝΑ

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην Εθνική Κίνας ο Χάρης Παυλίδης με μυθικό συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην Εθνική Κίνας ο Χάρης Παυλίδης με μυθικό συμβόλαιο
INTIME

Συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με ετήσιες απολαβές που υπερβαίνουν τις 150.000 ευρώ έχει προταθεί στον Χάρη Παυλίδη από την Ομοσπονδία πόλο της Κίνας προκειμένου ν' αναλάβει την εθνική γυναικών και όπως γίνεται κατανοητό είναι μια προσφορά που δεν μπορεί να την προσπεράσει.

Ο Χάρης Παυλίδης είναι πολύ πιθανό πια ν' αποτελέσει τον επόμενο ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών της Κίνας.

Ο προπονητής των τίτλων με τον Ολυμπιακό, με τελευταίο επίτευγμα την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup, έχει από μέρες δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από την Ομοσπονδία της ασιατικής χώρας και σε πρώτη φάση την έχει αποδεχθεί προκειμένου μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ν' αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του.

Οι Κινέζοι έχουν προσφέρει στον έμπειρο τεχνικό ένα συμβόλαιο που φτάνει τις 500.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ή αλλιώς περισσότερες από 160.000 ευρώ ετησίως. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν χωρίς εμπόδια και ο Παυλίδης υπογράψει το συμβόλαιό του, θα είναι μακράν του δεύτερου ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας προπονητής ομάδας πόλο.

Ο ίδιος δεν είναι εύκολο να προσπεράσει μια τέτοια προοπτική, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, με δεδομένο ότι η Εθνική Κίνας είναι η ισχυρότερη ομάδα της Ασίας και μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στη υδατοσφαίριση γυναικών.

Προς το παρόν δεν έχει βάλει την υπογραφή του, αλλά έχει φροντίσει να ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις προθέσεις του, προτείνοντας ακόμη και τον αντικαταστάτη του έτσι ώστε η μετάβαση στην επόμενη σελίδα να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται. Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες στην εξέλιξη της δουλειάς του και η επιθυμία του είναι να υπάρξει συνέχεια σε όλο αυτό που θ' αφήσει πίσω.

TAGS ΚΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ