ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός πόλο: Πρώτη προπόνηση για τις ομάδες ανδρών και γυναικών

Η πρώτη ομαδική φωτογραφία της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-24
Η πρώτη ομαδική φωτογραφία της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-24 EUROKINISSI SPORTS

Οι ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς.

Την Δευτέρα (21/8) το απόγευμα, ο Ολυμπιακός συγκεντρώθηκε στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας, όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Φυσικά, στην «πρώτη» της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρβόγιε Κόλιανιν, το «παρών» στην πισίνα έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

O Χρβόγιε Κόλιανιν τόνισε: "Σίγουρα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Πιστεύω, ότι όλα τα παιδιά θα είναι ξεκούραστα και έτοιμα για ένα νέο ξεκίνημα. Η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και μεγάλη. Οι στόχοι είναι πάντα γνωστοί, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός πάντα στοχεύει το υψηλότερο. Εύχομαι σε όλους να είμαστε υγιείς και έτοιμοι για όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε".

Από την πλευρά του ο Ντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε: "Σίγουρα, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για τη νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Με κάποια νέα πρόσωπα και νέο προπονητή, με τον οποίο οι πιο πολλοί από εμάς έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, είτε σαν συμπαίκτες, είτε σαν τεχνικό. Οι στόχοι μας, όπως κάθε χρόνο, παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή οι τίτλοι στην Ελλάδα και η κορυφή της Ευρώπης. Σίγουρα, μετά από τις δυο τελευταίες σεζόν, έχουμε μια πικρία που δεν καταφέραμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, όπως τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να συγκεντρωθούμε λίγο περισσότερο, φέτος, στο συγκεκριμένο κομμάτι".

Πρώτη και για τις γυναίκες

Με πολλή διάθεση και φιλοδοξίες, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού «μπήκε» στη σεζόν 2023-24. Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με υψηλούς στόχους, το νταμπλ στην Ελλάδα και την επιστροφή στην κορυφή του Champions League. Την Δευτέρα το απόγευμα, στις 19:15, οι «ερυθρόλευκες» συγκεντρώθηκαν στο κολυμβητήριο του Αλίμου και λίγο αργότερα, στις 20:00, έπεσαν στο νερό και πραγματοποίησαν την πρώτη τους φετινή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη.

Υπενθυμίζεται, ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Champions League και περιμένουν την κλήρωση, στα τέλη του Σεπτεμβρίου (25/9).

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης είπε: "Ξεκινάει μια νέα σεζόν, η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, από πλευράς προγράμματος, αφού είναι μια Ολυμπιακή χρονιά και θα έχουμε πολλά παιχνίδια μέσα σε διάστημα τριών μηνών, αλλά και μεγάλες διακοπές. Στόχος μας είναι, να... παντρέψουμε την εμπειρία με τα νιάτα που διαθέτουμε στο ρόστερ, να ενώσουμε όλα τα καλά στοιχεία και να τα βγάλουμε στο νερό. Πάμε για τα πάντα, για όλους τους τίτλους, όπως κάθε χρόνο".

Από την πλευρά της η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάμε την νέα χρονιά. Φυσικά, οι στόχοι μας είναι πάντα οι υψηλότεροι, παρότι η συγκεκριμένη η χρονιά είναι αρκετά ιδιαίτερη, λόγω των εθνικών υποχρεώσεων. Είμαστε έτοιμες να δουλέψουμε στο 100%, όπως κάθε χρόνο. Εύχομαι, επίσης, καλή σεζόν με υγειά, χωρίς τραυματισμούς και πολλή όρεξη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ