ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Αποχαιρέτησε τον Τσίριτς, ανακοινώνεται ο νέος προπονητής

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πόλο Γυναικών, Αλεξάνταρ Τσίριτς
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πόλο Γυναικών, Αλεξάνταρ Τσίριτς EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς και μέσα στις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί και ο αντικαταστάτης του.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού δεν θα συνεχίσει με την τεχνική καθοδήγηση του Αλεξάνταρ Τσίριτς με τις δύο πλευρές να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Αντίθετα, ένας παλιός γνώριμος των ερυθρόλευκων αναμένεται να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κραβαρίτη ο οποίος αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση: "Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και να μην απογοητεύσω κανέναν», δήλωσε ο Αλεξάνταρ Τσίριτς τον Ιανουάριο του 2022, όταν ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, διαδεχόμενος τον Χάρη Παυλίδη.

Ο Σέρβος τεχνικός τήρησε την υπόσχεση του, αφού λίγους μήνες μετά, οδήγησε τις «ερυθρόλευκες» στην «back to back» κατάκτηση της Euroleague, καθώς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ο «Τσίρο» ολοκλήρωσε τη «θητεία» του στον Θρύλο, κατακτώντας έξι τρόπαια, δύο ευρωπαϊκά (Euroleague, Super Cup) και δύο νταμπλ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ