CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Ματς - πρόκρισης με την Γιουγκ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Ματς - πρόκρισης με την Γιουγκ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γιουγκ με την ομάδα που θα πάρει τη νίκη να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Στην Κροατία συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού η οποία δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της για το Champions League κόντρα στη Γιουγκ.

Το βράδυ της Τετάρτης (1/11, στις 20:00, ΕΡΤ Sports), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τους Κροάτες στο Ντουμπρόβνικ σε ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα περάσει στα προημιτελικά μαζί με την Προ Ρέκο.

Ο Ολυμπιακός είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου με πέντε βαθμούς και τον ακολουθεί η Γιουγκ με ένα λιγότερο. Στο ματς του πρώτου γύρου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει στα πέναλτι ενώ ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα του Κόλιανιν έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και την πρόκριση με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Χέρβο Κόλιανιν στην επίσημη σελίδα των ερυθρόλευκων: "Έχουμε έναν καθοριστικό αγώνα μπροστά μας. Μια νίκη είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, αλλά βλέπω ότι η ομάδα παίζει όλο και καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι και εγώ περιμένουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Είμαι σίγουρος, ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τη νίκη, βλέπω μεγάλη επιθυμία".

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (01/11)

  • 17.00 Ντινάμο Τιφλίδας - Προ Ρέκο
  • 20.00 Γιουγκ - Ολυμπιακός

Βαθμολογία

  1. Προ Ρέκο 9
  2. Ολυμπιακός 5
  3. Γιουγκ 4
  4. Ντινάμο Τιφλίδας 0

5η αγωνιστική (22/11)

  • Προ Ρέκο - Γιουγκ
  • Ολυμπιακός - Ντινάμο Τιφλίδας

6η αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Προ Ρέκο
  • Γιουγκ - Ντινάμο Τιφλίδα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ