ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Ούιπεστ 15-8: Άνετη επικράτηση για τις ερυθρόλευκες

Φάση από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ούιπεστ για το Len Champions League
Φάση από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ούιπεστ για το Len Champions League EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 15-8 της Ούιπεστ στην πρεμιέρα των αγώνων του στον Δ' όμιλο του LEN Champions League.

Το καταπληκτικό τέρμα της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη (σχεδόν) από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή της αναμέτρησης, ήταν το "κερασάκι" στην…πολύ νόστιμη τούρτα που…κέρασε τους οπαδούς του ο Ολυμπιακός.

Στη πρεμιέρα των αγώνων του στο Δ' όμιλο του LEN Champions League, μετέτρεψε σε υπόθεση για ένα τον αγώνα με την ουγγρική Ούιπεστ και νίκησε 15-8.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου με πέντε τέρματα ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ενώ εκπληκτική ήταν η Ιωάννα Σταματοπούλου κάτω από τα δοκάρια.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας κράτησε την Ούιπεστ μακριά από το γκολ για 12 περίπου λεπτά, από το 7:46 της πρώτης περιόδου όταν προηγήθηκε με 1-0 στο 4:33 της δεύτερης όταν μείωσε σε 6-2. Ενδιάμεσα ο Ολυμπιακός είχε σερί 6-0.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 3-3, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 5, Τριχά 3, Ξενάκη, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Σάντα, Β. Πλευρίτου 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο.

ΟΥΙΠΕΣΤ (Μάρτον Μπεντζούρ): Μάγκιαρι, Όμπελι, Μάτσαϊ, Χάϊντου, Λεντβάι 2, Βάρο 1, Μπάκσα, Τίμπα 3, Σζέγκεντι, Ριμπάνκσα 1, Ίρμες, Περεσζτέγκι-Νάγκι 1, Γκολοπέντζα.

Διαιτητές: Φεράρι (Ιταλία), Μπλανσάρ (Γαλλία)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ