Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - ΝΟ Χανίων 22-7: Καθάρισαν εύκολα οι ερυθρόλευκες

Ολυμπιακός - ΝΟ Χανίων 22-7: Καθάρισαν εύκολα οι ερυθρόλευκες
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε το 8/8 στην Α1 πόλο γυναικών αφού επικράτησε 22-7 του ΝΟ Χανίων και συνέχισε την εξαιρετική πορεία του.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 8/8 για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Κραβαρίτη επικράτησαν εύκολα με 22-7 του ΝΟ Χανίων στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την εξ’ αναβολής 7η αγωνιστική της Α1 και συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία μέρα μετά τη νίκη (22-3) κόντρα στον Πανιώνιο (8η αγωνιστική), οι «ερυθρόλευκες» ξεπέρασαν και το «εμπόδιο» της ομάδας της Κρήτης, με καλή άμυνα, πλουραλισμό στην επίθεση και «χτυπώντας» στην κόντρα. Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Σάντα, με τέσσερα γκολ.

Ολυμπιακός - ΝΟ Χανίων 22-7

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 3-2, 5-2, 8-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Ξενάκη 1, Σιούτη 2, Μ. Πλευρίτου 2, Σάντα 4, Β. Πλευρίτου 2, Τζωρτζακάκη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού 2, Χριστοδούλου-Άουτ 2

ΝΟ Χανίων: Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 4, Φουράκη 2, Παπασηφάκη 1, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 1, Περδικάκη, Κουνδουράκη, Λιοδάκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ