ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 8-4: Σαρωτικοί οι ερυθρόλευκοι κατάπιαν και τους Ισπανούς

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 8-4: Σαρωτικοί οι ερυθρόλευκοι κατάπιαν και τους Ισπανούς
INTIME SPORTS

Με ρεσιτάλ άμυνας και τον Μπίγιατς να κατεβάζει ρολά όποτε χρειάστηκε ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 8-4 της Μπαρτσελονέτα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του στο Champions League στο πόλο ανδρών.

Πριν τον αγώνα ο Θοδωρής Βλάχος ήθελε ο Ολυμπιακός να πάρει την νίκη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα για να βάλει βάσεις πρόκρισης από τώρα στο Final 8.

Οι παίκτες του έκαναν πράξη την επιθυμία του προπονητή τους, επιβλήθηκαν 8-4 της Μπαρτσελονέτα και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου τους στο Champions League στο πόλο ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι για μία ακόμα φορά έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο, ενώ όταν βρήκαν λύσεις τόσο στον παίκτη παραπάνω, όσο και στην περιφέρεια έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά τους.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Το ματς: Εκείνο που έδειξε από την αρχή ότι θα κυριαρχούσε ήταν οι άμυνες των δύο ομάδων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει χωρίς γκολ για όλο το πρώτο οκτάλεπτο τους Ισπανούς, ενώ εκείνος σκόραρε λίγο πριν το φινάλε της περιόδου με τον Γούβη.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Μουρίκης έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό, με τον Παβιγιάρ να απαντά στον παίκτη παραπάνω. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Ο Μουρίκης πήρε πανέξυπνα το πέναλτι και ο Γιάννης Φουντούλης ευστόχησε για να κάνει το 3-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου ο Ολυμπιακός άρχισε να παίρνει λύσεις από την περιφέρειά του. Ο Φιλίποβιτς έκανε το 4-1 για τους ερυθρόλευκους, ο Μπούστος μείωσε στον παίκτη παραπάνω, αλλά ο Γιάννης Φουντούλης έδωσε ξανά αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Ο Παβιγιάρ ξανά στον παραπάνω μείωσε σε 5-3, όμως ο Ντίνος Γενηδουνιάς με τρομερό σουτ από την περιφέρεια έκανε το 6-3.

Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου ο Χρυσοσπάθης ανέβασε τη διαφορά τερμάτων για πρώτη φορά στα τέσσερα τέρματα. Ο Γκρανάδος μείωσε προσωρινά, για να έρθει ο Φιλίποβιτς να διαμορφώσει το τελικό 8-4.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 8-4

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-2, 2-1

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης 1, Μαθιόπουλος, Ζερδεβάς

Μπαρτσελονέτα: Πινέδο, Φαμέρα, Γκρανάδος 1, Παβιγιάρ 2, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Πονφεράντα, Φερνάντεθ, Ασένσιο, Περόνε, Λάρα, Μπούστος 1, Αγκίρε

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 8-4
  • Ντινάμο Τιφλίδας - Μπρέσια 11-19
  • Φερεντσβάρος - Μπέογκραντ 11-10
  • Γιαντράν - Ραντνίσκι 9-8

Βαθμολογία

  1. Μπρέσια 10
  2. Ολυμπιακός 10
  3. Μπαρτσελονέτα 6
  4. Μπέογκραντ 6
  5. Φερεντσβάρος 6
  6. Γιαντράν 6
  7. Ραντνίτσκι 1
  8. Ντινάμο Τιφλίδας 1

Επόμενη αγωνιστική 14-15/12

  • Μπαρτσελονέτα - Φερεντσεβάρος
  • Ραντνίσκι - Ντινάμο Τιφλίδας
  • Ολυμπιακός - Γιαντράν
  • Μπέογκραντ - Μπρέσια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ