ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Μεντιτεράνι 21-7: Οι ερυθρόλευκες κέρδισαν ξανά και προκρίθηκαν στο Final Four του Champions League πόλο με το απόλυτο των νικών

Ολυμπιακός - Μεντιτεράνι 21-7: Οι ερυθρόλευκες κέρδισαν ξανά και προκρίθηκαν στο Final Four του Champions League πόλο με το απόλυτο των νικών
Ο Ολυμπιακός στο Champions League πόλο γυναικών EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στην τελευταία του 4ου Ομίλου, Μεντιτεράνι, την κέρδισε με 21-7 και πηγαίνει στο Final Four του Champions League πόλο με το απόλυτο των νικών.

Ο Ολυμπιακός αν και βαθμολογικά αδιάφορος, αφού είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την παρουσία του στο FinaL Four του Champios League πόλο, επικράτησε με 21-7 της Μεντιτεράνι και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 4ο Όμιλο με το απόλυτο των νικών.

Οι "ερυθρόλευκες" ήταν καταιγιστικές από το ξεκίνημα παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση. Γρήγορα ξέφυγαν στο σκορ (9-4 ημίχρονο), στο δεύτερο μέρος ανέβασαν ρυθμό και είχαν επί μέρους σκορ 12-3. Πέντε τέρματα σημείωσε η Έλενα Ξενάκη.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-1, 6-2, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 3, Τριχά 3, Ξενάκη 5, Σιούτη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστοδούλου-Άουτ, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίγκρο.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Ντίαζ Λιζαράν): Χιμένεθ, Βαν ντερ Βέιντεν, Μαρτίν, Μάρκος Ριβέρο, Πεναλβέρ, Μορένο 2, Λέοναρντ 1, Πρατς 2, Βιλαντότ, Αλμέντα, Μούσκι, Κρεγκ 2, Ντίαζ.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου

  • Ολυμπιακός - Μεντιτεράνι 21-7
  • Ούιπεστ - Βουλιαγμένη 9-8

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου

  1. Ολυμπιακός 18
  2. Βουλιαγμένη 9
  3. Ούιπεστ 9
  4. Μεντιτεράνι 0
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ