CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Ματαρό 9-11: Ήττα για τις ερυθρόλευκες που θα διεκδικήσουν την ανατροπή στην Ισπανία

Ολυμπιακός - Ματαρό 9-11: Ήττα για τις ερυθρόλευκες που θα διεκδικήσουν την ανατροπή στην Ισπανία
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 11-9 από την Ματαρό στο κολυμβητήριο του Πειραιά και πλέον θα διεκδικήσει την ανατροπή στην Ισπανία για να προκριθεί στο Final 4 του Champions League.

Την ήττα με 11-9 γνώρισε ο Ολυμπιακό από την Ματαρό στο κολυμβητήριο του Πειραιά στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στην Ισπανία για να προκριθεί στο Final 4.

Το ματς: Οι Ισπανίδες μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 με τέρματα της Αβενιό. Η Βασιλική Πλευρίτου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε πριν η Κέστελι Νάγκι αυξήσει εκ νέου τη διαφορά στα δύο τέρματα. Ξανά η Βασιλική Πλευρίτου μείωσε στο γκολ, όμως με δύο τέρματα της ντε Κρατς η Ματαρό έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο με 5-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός κράτησε στο μηδέν τις Ισπανίδες, μείωσε στο γκολ με τέρματα των Ελευθεριάδου και Τριχά, ενώ θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα όπως το πέναλτι της Βασιλικής Πλευρίτου σταμάτησε στο δοκάρι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 5-4 για τη Ματαρό.

Οι Ισπανίδες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και με δύο γρήγορα γκολ στην τρίτη περίοδο ξέφυγαν εκ νέου με τρία τέρματα (4-7). Τόση ήταν και η διαφορά των δύο ομάδων στο τέλος του οκαλέπτου (6-9).

Με δύο γρήγορα γκολ από τις δύο ομάδες το σκορ έγινε 7-10 μετά από ένα λεπτό στην τελευταία περίοδο. Από εκεί και πέρα άρχισε η αντεπίθεση των κοριτσιών του Ολυμπιακού.

Η Ελευθερία Πλευρίτου αρχικά και στη συνέχεια η αδερφή της, Βασιλική, μείωσαν στο γκολ, ενώ η πρώτη είχε και χαμένο πέναλτι για να φέρει το ματς στα ίσα. Έπειτα ο Ολυμπιακός ζήτησε αποβολή σε μαρκάρισμα πάνω στην Μυριοκεφαλιτική που δεν δόθηκε.

Αντίθετα, είχαμε αποβολή της Ελευθεριάδου με την Μορέλ να κάνει το τελικό 11-9 στην παίκτρια παραπάνω.

Ολυμπιακός - Ματαρό 9-11

Τα οκτάλπετα: 2-5, 2-0, 2-4, 3-2

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 2, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 4, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ματαρό: Σάντσεθ, Μορέλ 2, Φαν ντε Κρατς 3, Γκουάλ, Σέβενιτς 1, Κέστελι-Νάγκι 2, Καμπράι 1, Νογκέ, Αβενιό 2, Μπερτράν, Γκουρί, Κλεβέρια, Καρμόνα

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ