ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός για Εθνική πόλο ανδρών: "Μας κάνατε όλους πολύ υπερήφανους"

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης σε προσπάθειά του στον τελικό του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου κόντρα στην Ουγγαρία | 29 Ιουλίου 2023
Ο Δημήτρης Σκουμπάκης σε προσπάθειά του στον τελικό του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου κόντρα στην Ουγγαρία | 29 Ιουλίου 2023 @2023 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, μέσω ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έφτασε στην πηγή μέσα από τη συμμετοχή της στον τελικό του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου αλλά δεν μπόρεσε να ξεδιψάσει, με την Ουγγαρία να επιβιώνει στη συγκλονιστική αναμέτρηση των δύο ομάδων και να επικρατεί με 14-13 στα πέναλτι για να αναδειχτεί εκείνη πρωταθλήτρια κόσμου.

Παρόλα αυτά, η πορεία της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου στις πισίνες της Φουκουόκα ήταν εκπληκτική, καταλαμβάνοντας την καλύτερη θέση στην ιστορία της γαλανόλευκης στη διοργάνωση, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μοιράζει συγχαρητήρια μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

"Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο ανδρών για τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικο και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Fukuoka! Μας κάνατε όλους πολύ υπερήφανους!", ανέφεραν στη σχετική ανάρτησή τους οι ερυθρόλευκοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ