Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Εθνικός 11-10: Οι ερυθρόλευκες έκαναν το 20 στα 20 και στρέφουν το βλέμμα τους στο Final Four του Champions League

Ολυμπιακός - Εθνικός 11-10: Οι ερυθρόλευκες έκαναν το 20 στα 20 και στρέφουν το βλέμμα τους στο Final Four του Champions League
INTIME

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο με 11-10 του Εθνικού για την Α1 πόλο γυναικών και έδωσε συνέχεια στο απόλυτο σερί του στο πρωτάθλημα.

Την 20η νίκη του σε 20 παιχνίδια στη φετινή Α1 πόλο γυναικών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 11-10 του Εθνικού στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, τέσσερις ημέρες πριν ριχθεί στη μάχη του Final Four για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 10-5 στο τέλος της τρίτης περιόδου, ο Εθνικός όμως αντεπιτέθηκε. Μείωσε στο γκολ με την Κατσιμπρή 1:57 πριν από τη λήξη αλλά οι "ερυθρόλευκες" άντεξαν και τελικά πήραν τη νίκη με 11-10 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Οι "ερυθρόλευκες" του Δημήτρη Κραβαρίτη στρέφουν πλέον εξ ολοκλήρου την προσοχή τους στην Ευρώπη, αφού την Πέμπτη (18/4), θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Βαρκελώνη, για τη συμμετοχή τους στο Final-4 του Champions League και τον ημιτελικό του Σαββάτου (20/4) με την Ματαρό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE 11-10

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 4-2, 1-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 4, Τριχά 1, Ξενάκη 2, Σιούτη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Όλγα Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 3, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Σοφία Τορνάρου 1, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού.

Διαιτητές: Μπιράκης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ