ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Εθνικός 18-4: Ξεκίνημα με άνετη νίκη

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Εθνικό για την Α1 του πόλο.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Εθνικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 18-4 του Εθνικού στο ντέρμπι του Πειραιά για την 7η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στη δεύτερη επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Εθνικού στο ντέρμπι του Πειραιά που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών, το οποίο επανεκκίνησε για δεύτερη φορά, έπειτα από έναν μήνα.

Οι ερυθρόλευκοι με αυτό το αποτέλεσμα έφτασαν τους 15 βαθμούς σε έξι αγώνες. Από την άλλη, ο Εθνικός παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ένα μόνο τρίποντο.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, κάνοντας και ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, ενώ ήταν ήταν καλοί και στην άμυνα τους.

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-0, 7-1, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Πρέκας 1, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 3, Σύρμας, Γραμματικός 2, Μαθιόπουλος 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς Θ., Ζωγράφος, Καραβιώτης, Τεάνοβιτς, Βαλλιανάτος, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 1, Πανταζόπουλος, Κόχειλας Ν. 2, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος 1, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Γαρδέρης.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ