ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πόλο: Οι Αμερικανίδες έκαναν επίδειξη δύναμης στον προημιτελικό

Η Μακέντι Φίσερ των ΗΠΑ στη διάρκεια του αγώνα με τον Καναδά
Η Μακέντι Φίσερ των ΗΠΑ στη διάρκεια του αγώνα με τον Καναδά AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Με τρόπο που ήταν αδύνατο ν' αμφισβητηθεί το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ολυμπιακό τουρνουά πόλο των γυναικών δεν άφησε περιθώρια στον Καναδά

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα σε κανένα σημείο του αγώνα, η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ, επικράτησε 16-5 του Καναδά στον προημιτελικό του ολυμπιακού τουρνουά και προκρίθηκε στην τετράδα.

Οι Αμερικανίδες πήραν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα και μάλιστα στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν σαρωτικές, καθώς προηγήθηκαν 7-1, ενώ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας στο τουρνουά.

Από τρία γκολ για τις νικήτριες, σημείωσαν οι Στέφενς, Ουίλιαμς και ΜακΚένζι Φίσερ, από δύο οι Μάσελμαν και Αρια Φίσερ και από ένα οι Χαραλαμπίδη, Τζιλκράϊστ και Φατάλ. Από τις Καναδέζες, σκόραραν οι Λα Ρος (2), Κρέϊβερ, Ράϊτ και ΜακΚέλβεϊ.

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 2-4, 0-0, 2-5

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ