ΠΟΛΟ

Οι “μπέμπηδες” άνοιξαν το χορό

Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 9-6 της Γλυφάδας στην πρεμιέρα της 15ης αγωνιστικής της Α1 των ανδρών

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά επικράτησε με 9-6 της Γλυφάδας στον Λαιμό, αν και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην πρώτη περίοδο από το συγκρότημα του Τεό Λοράντου στην πρώτη του επίσκεψη στη Βουλιαγμένη ως αντίπαλος (προπονητής).


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-0, 2-2




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Μαυρωτάς): Τσίκλος 2, Μπουρνάζος 2, Τίντσιτς 1, Κατσαούνης 1, Αφρουδάκης 1, Εμμανουηλίδης , Καρούντζος 1




ΓΛΥΦΑΔΑ (Λοράντος): Μαρούλης 3, Γούνας 1, Φαναριώτογλου 1, Κεχαγιάς 1



Όσο αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Εθνικός έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας την περασμένη Τετάρτη στο Χαλάνδρι κόντρα στον Νηρέα (νίκησε με 25-2) και αυτό θα θελήσει να “σπάσει” ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που υποδέχεται την ομάδα των βορείων προαστίων.



Ο Εθνικός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Παλαιό Φάληρο, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Μετά την σπουδαία νίκη επί των Χανίων, η Χίος θα επιδιώξει να παραμείνει ψηλά με νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ενώ η κρητική ομάδα φιλοξενεί τον Ηρακλή.




Συνοπτικά το αυριανό πρόγραμμα:

Ολυμπιακός-Νηρέας Χαλ. (13:30)

Παναθηναϊκός-Χίος (13:30)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (15:45)

Χανιά-Ηρακλής (18:00)

Π.Φάληρο-Εθνικός (18:00)




Βαθμολογία (σε 14 αγώνες)

1.Ολυμπιακός 28

2.Εθνικός 25

3.Πανιώνιος 22

4.Χίος 18

5.Χανιά 18

6.Βουλιαγμένη 14

7.ΠΑΟΚ 12

8.Παναθηναϊκός 12

9.Π.Φάληρο 8

10.Γλυφάδα 7

11.Ηρακλής 4

12.Νηρέας Χαλ. 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ