ΠΟΛΟ

Οι επαρχιώτες παίζουν μπάλα

ΠΑΟΚ-Χανιά(περίεργη)

Τα παιχνίδια Χανιά-Χίος και Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Αντώνη Βλοντάκη στην εντός έδρας αναμέτρηση του Εθνικού με τον Νηρέα Χαλανδρίου, που ανοίγει το πρόγραμμα.



Το σημαντικότερο παιχνίδι από άποψη ονομάτων διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου η Βουλιαγμένη φιλοδοξεί να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό, που αυτή τη φορά θα έχει κανονικά στη διάθεση του, τον αρχηγό Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.



Αντίπαλοι στο Κύπελλο, αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα. Η Χίος και τα Χανιά διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Κρήτη με τους γηπεδούχους να θέλουν νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή. Ο Πανιώνιος πάλι αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στη Γλυφάδα.



Σημαντικές αναμετρήσεις για την ουρά, γίνονται στο Φάληρο και στο ΟΑΚΑ, όπου το Παλαιό Φάληρο υποδέχεται τον Ηρακλή και ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.




Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Εθνικός-Νηρέας Χαλανδρίου (17:00, Supersport 3)

Χανιά-Χίος (17:30)

Πανιώνιος-Γλυφάδα (19:00, Sport+)

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός (19:00, Supersport 3)

Π.Φάληρο-Ηρακλής (19:00)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:00




Bαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1.Εθνικός 4

2.Χανιά 4

3.Ολυμπιακός 4

4.Βουλιαγμένη 2

5.Χίος 2

6.Πανιώνιος 2

7.Παναθηναϊκός 2

8.ΠΑΟΚ 2

9.Ηρακλής 2

10.Π.Φάληρο 0

11.Νηρέας Χαλ. 0

12.Γλυφάδα 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ