ΠΟΛΟ

Οι αντίπαλοι των εθνικών ομάδων στη Βαρκελώνη

INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιοι είναι οι αντίπαλοι των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης

Την οικοδέσποινα Ισπανία και την πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα του Μαυροβουνίου θα αντιμετωπίσει η εθνική ανδρών στη φάση των ομίλων του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης (19/77-4/8). Τον “ελληνικό” όμιλο συμπληρώνει η Νέα Ζηλανδία.

Η εθνική γυναικών, η οποία υπερασπίζεται τον παγκόσμιο τίτλο της, κληρώθηκε στον Γ’ Όμιλο με τη χρυσή Ολυμπιονίκη, ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Καναδά και τη Μεγάλη Βρετανία.

Οι άνδρες “διασταυρώνονται” με τον Β’ Όμιλο, ενώ οι γυναίκες με τον Δ’ Όμιλο. Φυσικά, η κλήρωση για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα δεν είναι και η πλέον ιδανική.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Άνδρες (22/7-3/8)

Α’ Όμιλος: Μαυροβούνιο, Ισπανία, Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία

Β’ Όμιλος: Κροατία, Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Αφρική

Γ’ Όμιλος: Σερβία, Ουγγαρία, Αυστραλία, Κίνα

Δ’ Όμιλος: Ιταλία, Γερμανία, Ρουμανία, Καζαχστάν

Γυναίκες (21/7-2/8)

Α’Όμιλος: Ισπανία, Ρωσία, Ολλανδία, Ουζμπεκιστιάν

Β’ Όμιλος: Αυστραλία, Κίνα, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική

Γ’Όμιλος: ΗΠΑ, Καναδάς, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία

Δ’Όμιλος: Ουγγαρία, Ιταλία, Βραζιλία, Καζαχστάν

Εν τω μεταξύ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών του Βόλου (18-8/24-8) η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με την Ισπανία, τον Καναδά και το Μεξικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ