Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου στο SPORT24: "Επιτέθηκαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ με σίδερα, ομπρέλες και καρέκλες"

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ως προπονητής του ΠΑΟΚ
Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ως προπονητής του ΠΑΟΚ INTIME

Με δηλώσεις στο SPORT24 ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, περιέγραψε το τι συνέβη λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα για την Α1 ανδρών με το Περιστέρι, ο οποίος διακόπηκε λόγω εισβολής οπαδών από την κερκίδα. Ο ίδιος δεν ήταν στον πάγκο, αλλά παρακολουθούσε τα γεγονότα από απόσταση εξαιτίας της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί.

Ο αγώνας μεταξύ του Περιστερίου και του ΠΑΟΚ για τη Γ' φάση που έδινε την πρόκριση στα playoffs του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών διεκόπη λόγω επεισοδίων, περίπου ένα λεπτό πριν από τη λήξη του και ενώ το σκορ ήταν 8-8.

Οπαδοί του Περιστερίου επιτέθηκαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και οι διαιτητές της αναμέτρησης διέκοψαν τον αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από την κερκίδα -εξαιτίας τιμωρίας- με δηλώσεις του στο SPORT24 τόνισε: "Το σκορ ήταν 8-7, όταν ο Νίκος Προσινικλής δέχθηκε ένα σέικερ με καφέ στο στόμα από οπαδούς στην κερκίδα. Διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή λέγοντάς του "δεν το βλέπεις;". Οι οπαδοί έβριζαν τον Νίκο και λίγο μετά ισοφαρίσαμε (8-8). Οι αποβολές ήταν 9 του Περιστερίου και 18 δικές μας, αλλά δεν σχολιάζω αυτό.

Το παιχνίδι ήταν δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες και οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Ήταν υπέροχο παιχνίδι. Στο 1'18'' είδα τους οπαδούς του Περιστερίου να κατευθύνονται στην ομάδα να τη χτυπήσουν. Ήμουν στην κερκίδα. Εγώ μέτρησα έξι. Δεν ξέρω πόσοι ήταν, ακριβώς. Πήραν το σίδερο από το σημαιάκι του κόρνερ, είδα ομπρέλες, καρέκλες. Επιτέθηκαν στον πάγκο μας. Τα παιδιά μαζεύτηκαν στο νερό για να μην τα χτυπήσουν.

Ευτυχώς, δεν έχουμε τραυματισμούς. Αν άνοιγε το κεφάλι κάποιου αθλητή τι θα γινόταν; Έχουμε Εθνική ομάδα με αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο και νιώθω ότι γυρίζουμε 20 χρόνια πίσω. Έφυγα από την κερκίδα να μην προκαλέσω και πήγα στη μικρή πισίνα. Δεν με πείραξε κάποιος και οι άνθρωποι του Περιστερίου έτρεξαν να τους μαζέψουν, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Τώρα, περιμένουμε το φύλλο αγώνα".

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ